pubsak, manchester-tur, 14. september 2014

Sjekk stemningen!

VIDEO: Hør Falcao-sangen i Manchester. Med 450 reisende har Supporterklubben tatt pulsen på Old Trafford før kampstart mot QPR.

Publisert Sist oppdatert

– Lo, lo, lo, Radamel Falcao!

Stemningen er som vanlig fantastisk på Bishop Blaize, og det er ingen tvil om at flertallet på puben håper colombianeren får sin debut mot QPR. Pete Boyle er på plass som forsanger, og stamstedet er fullpakket som alltid.

Flere av syngende United-supporterne reiser med Supporterklubben, og valgte å stå opp tidlig for å slippe unna køen på den populære puben før kampstart.

haugland
ALL SMILES: Det er ingenting å si på humøret.

– Det er viktig med litt stemning og synging før kamp, sier Jarle Thorsen Haugland som har kjøpt kampbillett gjennom Supporterklubben.

Han og kompisene har vært på Bishop Blaize flere ganger, og anbefaler alle å gjøre det samme for en god dose engelsk fotballkultur.

– Når Pete Boyle drar i gang da koker det. Det er noe eget å være der sammenliknet med å bare se det på YouTube.

I tillegg til Bishop Blaize er det flere andre puber som kan tilby ekte, engelsk fotballkultur og atmosfære før kamp på Old Trafford. The Trafford ligger tvers over veikrysset for førstnevnte, Sam Platts har en stor uteplass tilgjengelig for kampdager med fint vær, mens Red Square har store lokaler og en gigantisk storskjerm.

Se videoene under for en smakebit på levenet i Manchester.

Powered by Labrador CMS