hotelltang

Vi tilbyr nytt hotell i Manchester – sjekk prisene her

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben jobber på spreng med forberedelsene til neste sesong. Terminlisten offentliggjøres førstkommende torsdag klokka 10, og vi starter salget samme dag.

Vi har i mange år nå tilbudt hotellrom til dere medlemmer på Crowne Plaza Shudehill (4*) og Holiday Inn Express Men Arena (3*), i den trendy og populære sentrums-delen Northern Quarter, og vil også fortsette med det til kommende sesong.

Vi ser imidlertid en økende trend til at reisende ønsker å ha muligheten til å lage mat, og kanskje også ønsker litt større plass eller mulighet til flere enn to personer på rommet.

Derfor har vi nå inngått avtale med Staycity Aparthotels i Northern Quarter bare 3-400 meter fra våre to andre hotell.

Her vil vi tilby det som kalles Studio Apartments og det som kalles One Bedroom Apartments. Vi gjør oppmerksom på at frokost ikke er inkludert på Staycity, men det kan kjøpes på drop in.

Studio Apartments:

  • Likner på et vanlig hotellrom, men er noe større
  • Opptil tre personer kan bo her med twin-senger eller double seng + sofaseng til person nr 3.
  • Bad med dusj og enkelt utstyrt kjøkken med spisebord.
Studio

One Bedroom Apartments:

  • Her kan opptil fire personer bo. Inneholder ett soverom (twin eller double), og stue hvor sofaseng kan ta opptil to ekstra personer.
  • Bad med dusj og bedre utstyrt kjøkken samt spisebord.
1B4 Living

På våre to andre hotell like i nærheten vil vi fremdeles tilby hotellrom for opptil fire personer. Tre voksne går på et rom, mens om det skal være fire stk på rommet må person nr 3 og 4 være barn. På begge disse hotellene er frokost inkludert i prisen.

Bilder fra Holiday Inn Express Men Arena: 

Double

Bilder fra Crowne Plaza:

cp-mcr-169-085

Hvorfor skal du kjøpe hotellrom gjennom Supporterklubben?

Det finnes utallige hotell i og utenfor sentrum av Manchester. Noen foretrekker å bestille dette selv, mens andre synes det er lettest å få alt på et sted.

Her kommer noen innspill fra oss på fordeler ved å bestille hotell gjennom Supporterklubben:

  • Du kan være sikker på at lokasjonen er topp i forhold til alle byens attraksjoner, som uteliv og shopping.
  • Hotellene ligger i nærheten av hverandre og er da perfekt mht logistikk for våre tilleggsprodukter som omvisning, kamptransport og eventuell reise til annen kamp i løpet av turen.
  • Kvalitet og service er meget bra. Vi har samarbeidet med hotellene i flere år (ett nytt i år) og har svært tett dialog med dem. Du har også tilgang til reiseleder fra Supporterklubben gjennom hele turen om du skulle trenge assistanse.
  • Og ikke minst: Du støtter Supporterklubbens arbeid med Turer & Billetter om du kjøper hotell gjennom oss. Vi har fremforhandlet priser som skal være konkurransedyktige med det du finner på internett (enkeltdøgn og enkeltkamper kan avvike fra dette da vi har faste priser mens hotellene kjører variable priser), og samtidig da gir en kickback til Supporterklubben.

Priser gjennom Supporterklubben på våre hoteller:

Under finner du priser og kort informasjon om de ulike romalternativene for våre hoteller.

Merk at prisene er oppgitt per rom (ikke pr person), og at de baserer seg på et opphold som er tre døgn for helgekamp og to døgn for midtukekamp. Dersom du ønsker kortere opphold kan priser endres i forhold til oppgitt.

Det er mulig å utvide oppholdet til samme priser gitt at det er kapasitet på hotellet.

Viktig under – prisene er altså per rom per døgn, IKKE per person:

hotellpriser

MER OM TURER OG BILLETTER:

Powered by Labrador CMS