Manchester United v Leeds United - Premier League

Vi har 500 sesongkort – slik får du tak i dem neste sesong

Publisert Sist oppdatert

For mange er det det nesten som julaften og 17. mai på en og samme dag når terminlisten kommer. Starter vi hjemme eller borte? Når møter vi Liverpool? Eller City? Hva med jule- og nyttårskampene?

Spenningsmomentene er mange, og dagen vi får svar på spørsmålene er 16. juni.

Noen ting kan vi si basert på erfaringer og allerede kjent informasjon:

 • Fjorårets seriemester starter som regel hjemme. Hvis den tradisjonen fortsetter betyr det at City får hjemmekamp, og da må i så fall United spille borte i serieåpningen.
 • Det blir pause i Premier League på grunn av VM. Siste runde før pausen er helgen 13. november, mens oppstart etter VM er runden som spilles Boxing Day (2. juledag).
 • Med både Europa League og i alle fall én runde i Carabao Cup samt VM-pause før jul forventes det mange midtukekamper i høst. Totalt skal United spille 23 kamper fra 6. august til og med helgen 13. november.
 • Europa League spilles jo på torsdager, og det betyr at kampen helgen etter spilles søndag eller i verste fall mandag.

Vi har 500 sesongkort på Old Trafford

Uansett hvem United møter så har Supporterklubben 500 faste seter på Old Trafford til hver eneste hjemmekamp i Premier League.

MicrosoftTeams-image (3)
VÅRE BILLETTER: De fargede blokkene viser hvor Supporterklubbens 500 billetter er på Old Trafford sesongen 2022/23 til alle kampene i Premier League. Fargekodene viser det som nå i planleggingsfasen gjelder for billettkategorien Vilkårlige billetter.

Salget starter 16. juni

Alle kampene legges ut for salg på torsdag 16. juni (tidsplan publiseres i dagene før selve dagen – det vurderes om det grunnet stor pågang skal være søknader på Liverpool og Man City), og man kan da velge mellom følgende billettkategorier med tilhørende priser:

 • Første etasje langside Sir Alex Ferguson Stand (lower og upper) – NOK 775.
 • Andre etasje langside Sir Alex Fergusjon Stand – NOK 725.
 • Andre etasje West Stand – NOK 675.
 • Første etasje Sir Bobby Charlton Stand (lower og upper) – NOK 775.
 • Andre etasje East Stand – NOK 675
 • Singing Section/Safe Standing (Blokk N2401 og N2402) – NOK 675
 • Vilkårlige billletter – NOK 675

I tillegg vil vi til kamper hvor vi blir raskt utsolgt på våre sesongkort tilby det som kalles kvotebilletter. Dette er opp til 50 ekstra billetter som vi som Supporterklubb får tilgang til innenfor en gitt frist litt senere i sesongen. Følg med på united.no for å kunne få tak i disse.

Plasseringen av disse er det United som styrer og vi er helt uten påvirkning her. De er vanligvis på Sir Alex Ferguson tredje etasje, i kvadrantene eller høyt på East Stand andre etasje. Disse billettene vil koste NOK 675.

Hvordan skjer billettfordelingen?

Når du kjøper billetter vil du da vite hvilken kategori du har kjøpt, og du vil vite hvilke blokker det er som da er aktuelle i den billettkategorien.

Cirka 14 dager før kamp foretas selve billettfordelingen, og alle i bestillingen din får da tildelt konkret sete.

Deretter vil du som hovedbestiller få alle billettene tilsendt til din epost-adresse. Billettene er digitale og utstedt i den enkeltes navn, og kan lastes ned på den enkeltes mobiltelefon eller skrives ut.

Våre billetter er gruppert i små og større grupper. Selve billettfordelingen er et stort puslespill.

Vi har sagt at grupper på fire eller flere kan måtte brytes opp i mindre grupper innenfor samme tribuneområde, men det er svært sjelden det blir nødvendig.

Reisefølge med barn prioriteres å få helt samlet uansett størrelse på reisefølget.

A53B0C2A-7264-49CD-BDA5-AEE781FABB25
FRA 1 AV VÅRE 500 PLASSER: Utsikt fra våre et av Supporterklubbens seter på Sir Bobby Charlton Stand.

Annerledes til cupkampene

United skal neste sesong spille i Carabao Cup, FA Cup og Europa League. De aller fleste av disse kampene vil gå i midtuke, og til disse kampene har vi valgt å kun ha 40 av våre sesongkort på Sir Alex Ferguson Stand andre etasje.

Dersom vi selger ut disse 40 billettene vil vi ha tilgang til flere billetter om det er etterspørsel etter det. De ekstra billettene blir da ikke på de samme setene som vi har sesongkort.

Til disse turneringene vil det derfor kun være to kategorier vi tilbyr; Andre etasje langside Sir Alex Ferguson Stand og Vilkårlige billetter.

Men hvordan får du kloa i alle billettene?

Siden 2017 har det vært nødvendig å ha to medlemskap for å kunne benytte Supporterklubbens billetter på Old Trafford. Begge medlemskapene er individuelle, men begge ordnes enkelt via oss.

 • Medlemskap i Supporterklubben: billetter på Old Trafford er svært etterspurt, og det er en medlemsfordel å ha tilgang til Supporterklubbens billetter. Et medlemskap i Supporterklubben varer i et år fra det tegnes.
 • Medlemskap MUFC England: det er ikke mulig å overføre en billett fra Supporterklubben til en annen person uten at vedkommende også er medlem i MUFC England. Billettene gjøres tilgjengelig via det engelske medlemskapet, og er derfor påkrevd. Medlemskapet i MUFC England varer ut sesongen det kjøpes for.

Supporterklubben har jobbet mye med å få på plass enkle løsninger for de reisende. Når en bestilling gjøres så er det kun den som bestiller som må ha medlemskap i Supporterklubben og samtidig være over 18 år.

Etter gjennomført bestilling får man en mail med link til det som kalles «Min Manchester-tur».

Der må alle reisende registreres, og samtidig krysses det da av for at Supporterklubben melder de reisende inn i både Supporterklubben og MUFC England på rimeligste alternativ (Supporterklubben NOK 150 og MUFC England NOK 350 for voksen/NOK 250 for barn) om man ikke har dette på plass fra før. Disse medlemskapene legges da til bestillingen.

Vi tilbyr også hotell og fly

Supporterklubben tilbyr også hotell og fly til våre medlemmer i forbindelse med Manchester-turen.

Vi har foran denne sesongen tre alternativer i Northern Quarter i sentrum, og har der fremforhandlet avtaler som både skal gi våre medlemmer konkurransedyktige priser og Supporterklubben et bidrag til videreutvikling av tilbudet på Turer & Billetter.

Vi oppfordrer derfor våre reisende til å benytte seg av våre hoteller.

En annen fordel ved å benytte våre hotell er at all transport til tilleggsprodukter som omvisning på Old Trafford og kamptransport går fra og til disse.

Mer informasjon om alt med disse hotellene kommer.

MER OM TURER OG BILLETTER:

Powered by Labrador CMS