Fire unggutter med til London

Og Phil Jones kan spille sin første kamp siden mars. Sjekk den MEN-«bekreftede» troppen her!

Publisert Sist oppdatert

I tillegg til Axel Tuanzebe, Joel Pereira og Marcus Rashford, som allerede har vært inkludert i førstelagstroppen en rekke ganger, har Mourinho hentet opp ytterligere fire fra akademiet til oppgjøret mot Arsenal i London søndag ettermiddag.

Unggutta Matthew Olosunde og Demetri Mitchell var blant gutta som ble observert på togstasjonen i Stockport.

Førstnevnte er en 19-årig amerikaner som kom til Uniteds U-lag fra New York Red Bulls i fjor, og Manchester-fødte Mitchell er blant de som vurderes til årets reservelagsspiller-prisen.

De to suppleres i tillegg med midtbanespillerne Matty Willock og Scott McTominay, som begge var på benken mot henholdsvis West Brom og Swansea forrige måned.

Blir det et «eksperimentelt» lag?

At disse fire er med støtter opp under ryktene om at José Mourinho vurderer å stille ganske

KAN STARTE: Ansvarlig redaktør har Matty Willock i sitt forslag til lagoppstilling mot Arsenal.

reservepreget på Emirates, etter at han uttalte i midtuka at topp-4-håpet var tynt.

Selv om disse fire er med var imidlertid Antonio Valencia den eneste tilgjengelige seniorspilleren som ikke ble observert på togstasjonen.

Disse var med:

David de Gea, Sergio Romero, Joel Pereira, Matteo Darmian, Matthew Olosunde, Chris Smalling, Eric Bailly, Axel Tuanzebe, Phil Jones, Daley Blind, Demetri Mitchell, Michael Carrick, Scott McTominay, Matty Willock, Paul Pogba, Ander Herrera, Jesse Lingard, Henrikh Mkhitaryan, Juan Mata, Marcus Rashford, Wayne Rooney og Anthony Martial.

Mourinho er imidlertid ikke en type som kommer til å stille med et lag han forventer at kommer til å tape mot Arsenal.

– Skal kjempe for resultat

Om Mitchell, McTominay, Tuanzebe, Olosunde eller Willock starter, er det fordi portugiseren tror de kan gjøre en jobb mot det som tidligere var en av våre argeste rivaler.

SKAL PRØVE: Mourinho lover at United skal forsøke å få et resultat i London, selv om laget kan bli B-preget.kan gjøre en jobb mot det som tidligere var en av våre aller argeste rivaler.

– Vi skal prøve. Vi kommer ikke til å la Arsenal slå oss, eller slå oss 5- eller 6-0. Vi skal kjempe for et resultat, sa Mourinho.

Den eneste det er bekreftet at starter, er David de Gea.

Hvordan håper du lagoppstillingen ser ut mot de rødhvite fra London? Del gjerne din mening i kommentarfeltet under!

 

 

Powered by Labrador CMS