Manchester United v Crystal Palace

Tre på rad etter tre nye mål

United møtte Crystal Palace i sin tredje treningskamp denne sommeren. Erik ten Hag gjorde tre endringer fra forrige kamp, Rashford var tilbake i startelleveren, De Gea var tilbake i målet og Tyrell Malacia startet sin første kamp i United-drakt.

Mange av de beste fikk 66 minutter med spilletid, og kampen endre 3-1 etter mål fra Martial, Rahford og Sancho. Joel Ward scoret motstanderens mål.

United spilte en relativt god første omgang med et ganske sterkt lag.

Etter 17 minutter satt skuddet endelig for Anthony Martial, etter å ha fått ballen fra Diogo Dalot. Martial dempet ballen på brystet før han satt en kontrollert avslutning, slik at United ledet ved pause.

Økte ledelsen

Donny van de Beek kom inn for Scott McTominay i pausen, og bidro med en gang. Etter bare tre minutter mottok Marcus Rashford ballen fra innbytteren rett foran mål og plasserte ballen enkelt i nettet.

Det var en flott scoring, og United fyrte på alle sylindre nå.

Etter 60 minutter var det Jadon Sancho sin tur til å havne på scoringslista. Sancho var sikker alene med keeper etter et forarbeid av Martial.

Etter en drøy time kom det flere bytter fra Erik ten Hag sin side.

Mistet overtaket etter mange bytter

Aaron Wan-Bissaka, Will Fish, Alex Telles, Amad, Hannibal Mejbri, Zidane Iqbal, Anthony Elanga og Charlie Savage kom inn. David de Gea og Tyrell Malacia var de eneste som fortsatte kampen på banen.

United mistet da overtaket, og etter 75 minutter kom reduseringen.

David de Gea reddet først et frispark som gikk ut til corner, men corneren ble headet i mål bak en skuffet De Gea. Joel Wards heading kunne vært reddet, men ballen kom fra meget kort avstand, og med dårlig markering fra United-spillerne var stillinga 3-1.

Uniteds nykommer, Malacia, fikk 80 minutter på banen før han byttet plass med Ethan Laird. De Gea ble som forventet den eneste spilleren som fikk 90 minutter.

United avsluttet imidlertid med ti mann. Will Fish så det røde kortet etter å ha revet ned en motstander seks minutter før full tid.