Førsteelleveren tilbake på treningsfeltet

Bildene fra søndagens treningsøkt viser at de aller største stjernene er tilbake på Carrington.

Publisert Sist oppdatert

Mandag kom de første treningsbildene etter at Premier League-sesongen tok slutt.

De viser at også de største United-stjernene er tilbake på treningsfeltet.

Ole Gunnar Solskjær ga spillerne fri etter Leicester-kampen, som følge av det ekstremt tette kampprogrammet etter coronapausen, men nå er altså Bruno Fernandes og gjengen tilbake på Carrington.

Det har blitt spekulert i at Solskjær vil hvile sine elleve beste mot LASK Linz når østerrikerne kommer til Old Trafford onsdag. Med en 5-0-ledelse fra første oppgjør, er det meste allerede gjort for United, som allerede har en fot i Europa League-avslutningen i Tyskland.

TOMMEL OPP: Fred og Bruno ser ut til å være glade for å være tilbake på Aon Training Complex.

En mann som ikke er å finne på bildene, er Diogo Dalot.

Portugiseren har måttet finne seg bak både Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams og Timothy Fosu-Mensah i køen om en backplass i startelleveren, og har blitt linket vekk fra klubben.

Hans eneste minutter etter coronapausen kom da han startet mot Norwich i FA-cupens kvartfinale, en kamp der han ble byttet av etter timen. Dalot vil være høyaktuell dersom Solskjær velger å hvile sin beste ellever, men det er ikke lovende for hans sjanser fra start at han mangler fra bildene.

Det skal likevel nevnes at Dalot ble observert på vei til trening tidligere denne helgen, så det er nok ikke helt utelukket at han er med mot LASK. Det samme gjelder Scott McTominay og Daniel James.

En som derimot er å se på bildene, er unge Teden Mengi (mellom Chong og Greenwood i første bilde i galleriet). Den 2002-fødte midtstopperen kan få sin debut for førstelaget mot LASK Linz, dersom Solskjær gir både Harry Maguire og Victor Lindelöf fri.

POTENSIELL DEBUTANT: Teden Mengi kan få sin debut for førstelaget på onsdag.

18-åringen satt på benken i borteoppgjøret mot Astana, uten å bli byttet inn.

Dersom Solskjær velger å hvile så mange som mulig av førsteelleveren, kan han velge dette mannskapet fra mandagens treningsbilder:

Sergio Romero – Tim Fosu-Mensah, Teden Mengi, Eric Bailly, Brandon Williams – Jesse Lingard Fred, Andreas Pereira – Juan Mata, Odion Ighalo, Tahith Chong.

 

 

Powered by Labrador CMS