Medlemskap i både MUSCS og MUFC England

Manchester United krever at brukere av Supporterklubbers ordinære billetter må være offisielle medlemmer av både Supporterklubben og MUFC England. Når man da bestiller tur gjennom Supporterklubben må man være gyldig medlem i MUSCS (innmelding kan gjøres her), mens medlemskapet i MUFC England enkelt kan kjøpes/fornyes her via selve turbestillingen.. For eventuelle medreisende kan medlemskap begge steder enkelt kjøpes/fornyes via Min Manchester-tur som du får link til etter gjennomført bestilling. 

Medlemskort i MUSCS er digitalt og medlemskapet varer i et år fra innmelding, mens medlemskap i MUFC England gjelder for inneværende sesong og utløper alltid 31.05 (etter aktuell sesong).. Medlemskapet i MUFC England må aktiveres på den engelske siden, og den profilen vil være gjeldende for utsendelse av selve kampbilletten. Det er derfor viktig at du hele tiden har profilene dine både på united.no og hos MUFC England oppdatert. 

Dersom du allerede er medlem i MUFC England og dette medlemskapet ikke vises på din profil på united.no kan du kontakte oss her slik at vi får knyttet medlemskapene sammen. 

Vårt tilbud 2021/22

Selv om korona-situasjonen i skrivende stund ennå ikke er avklart så planlegger vi for at det skal være mulig å dra til Manchester og Old Trafford fra og med sesongen 2021/22. 

I en normal sesong har Supporterklubben 499 ordinære billetter (sesongkort) på faste seter til hver eneste hjemmekamp. I tillegg har vi en ekstra kvote fra kamp til kamp som vi ikke vet hvor er på stadion. Vi vil legge billettene ut for salg i ulike kategorier som Første etasje Sir Alex Ferguson Stand, Andre etasje Sir Alex Ferguson Stand, Andre etasje Stretford End osv. Så vil vi ha en kategori hvor man da kjøper billett med vilkårlig plassering på Supporterklubbens faste seter. De ulike kategoriene billetter vil ha ulik pris. 

Alle våre billetter er tilgjengelig som Kun kampbillett. Vi tilbyr også hotell og fly til konkurransedyktige priser, og dersom du kjøper dette gjennom Supporterklubben er du samtidig med å støtter vårt arbeid rundt Turer & Billetter. 

Inne på Min Manchester-tur vil du også få muligheten til å kjøpe tilleggsprodukter og tettere på kamp får du også konkret program for turen. 

Forskjell ordinære billetter og billetter på kamp-kamp-kvote

Supporterklubben har 499 faste seter.. Disse brukes da til hver eneste kamp i PL, FA Cup og europeiske turneringer. Selve kampbilletten sendes ut fra den enkeltes profil på MUFC England-medlemskapet. Du kan da enten velge å printe den ut fra mailen, eller få den lastet opp på telefonen din. 

I tillegg får Supporterklubben tilgang til billetter på kamp-kamp kvote utfra antall knyttede medlemskap i MUSCS og MUFC England. Dette dreier seg om opp til ca 40 billetter pr kamp. Dersom medlemsnummer begge steder er å finne på din profil på united.no er dine medlemskap knyttet sammen. Disse billettene blir også sendt ut fra profilen på MUFC England medlemskap,  men her har Supporterklubben ingen innvirkning på hvor de er på Old Trafford (plassering av disse er forskjellig fra kamp til kamp). 

Det vil være tydelig inne på Min Manchester-tur hvilken type kampbillett du har; Supporterklubbens faste billetter eller billett på kamp-kamp kvoten. Vi tilbyr ikke billetter på kamp-kamp-kvoten før vi er utsolgt for våre ordinære billetter. 

Hvor sitter jeg på stadion når jeg reiser med Supporterklubben?

Våre ordinære billetter er sesongkort som da har faste plasser gjennom hele sesongen. De er spredd rundt på Old Trafford på generelt svært gode plasser. Vi har billetter i grupper fra 2 til 16 på samme rad. Vår hovedprioritet er at reisefølger skal få sitte samlet. Større reisefølger kan måtte splittes i flere grupper, men da fortrinnsvis innenfor samme område.

Vi opplever at enkelte har preferanser på hvor de ønsker å sitte på Old Trafford. Derfor har man nå muligheten om man bestiller tidlig nok å velge bestemte områder på Old Trafford. Reisefølger som er på fire eller flere personer vil fortrinnsvis plasseres samlet, men av og til må vi splitte større reisefølger innenfor samme blokk på valgt tribuneområde.  Det er et stort puslespill å få kabalen mht billettfordeling til å gå opp. Vi vil informere om endelig seteplassering via Min Manchester-tur når den er klar. Normalt skjer dette i uken før avreise. Vi presiserer dog at det kan forekomme endringer også etter dette om nødvendig.

Under ser du hvor på Old Trafford Supporterklubben har sine 499 faste seter. 

TV-kamper

Terminlisten kommer hvert år midt i juni. Da får alle kampene foreløpig kampdato. Alle kampene som er satt opp i en helg har foreløpig dag og tidspunkt lørdag kl 15 engelsk tid, men TV plukker sine kamper slik at kamp kan flyttes til fredag kveld, tidlig og sent lørdag eller søndag, og til mandag kveld. Likeledes kan midtukekamper flyttes til dagen før eller etter, og til et annet tidspunkt for avspark enn det som er oppgitt når terminlisten kommer.

Noen av serierundene kolliderer med allerede oppsatte cuprunder eller cupfinaler. Dersom Manchester United eller oppsatt motstander fremdeles da er med i aktuell turnering vil ligakampen flyttes til et senere tidspunkt.

TV velger sine kamper i bolker utover sesongen. Normalt kommer første bekreftelse midt i juli, og da gjelder det for månedene august til og med oktober. Deretter blir da normalt november-kampene bekreftet i september, desember-kampene i oktober og slik går det da videre utover i sesongen.

Vi vil oppdatere bestillingsskjema så fort kamper er bekreftet, og vi vil også informere via Min Manchester-tur til dere som allerede har bestilt tur til kamper som ikke er bekreftet på bestillingstidspunktet.

Hvordan bestille og hva skjer etter bestilling?

Den som bestiller en tur må være medlem i MUSCS på bestillingstidspunktet. I bestillingsskjemaet velger du om du vil kjøpe Kun kampbillett, eller om du også ønsker å legge til hotell eller hotell og fly.  Skjemaet vil vise hvilke billettkategorier, hotell og fly som er tilgjengelig, og hvilke som ikke er tilgjengelig på bestillingstidspunktet.

Uansett når du bestiller så betaler du kun et depositum på 30 % av totalsummen. Sluttfaktura sendes ut i forlengelsen av at kampen får bekreftet kamptidspunkt, eller raskt etter gjennomført bestilling om du bestiller etter at kampen har fått bekreftet dato. Dersom medlemskap MUFC England for hovedbestiller kjøpes eller fornyes ved bestillingen så legges dette til ordren og faktureres først senere etter at alle reisende er registrert på Min Manchester-tur som du får link til etter gjennomført bestilling. Før du bekrefter en bestilling må du godkjenne vilkårene våre. 

Du vil så motta en bekreftelsesmail etter bestilling. Her er det en link til din bestillingsside som heter Min Manchester-tur. Vi anbefaler deg å legge Min Manchester-tur på Hjem-skjermen din på telefonen din slik at du har alt lett tilgjengelig. 

Inne på Min Manchester-tur skal du da så fort som mulig, og senest innen en uke, legge inn info på dine medreisende. De må være eller bli medlem av både Supporterklubben og MUFC England. Eventuell innmelding/fornying av medlemskap begge steder kan du enkelt gjøre via Min Manchester-tur. 

Det ligger også litt generell informasjon og muligheten til å kjøpe hotellovernatting og/eller fly gjennom Supporterklubben om dette ikke er gjort i selve bestillingen. Prisene her vil være svært konkurransedyktige, og vi håper flest mulig vil støtte Supporterklubben ved å benytte seg av våre samarbeidspartnere på hotell og fly. 

Dersom du har spørsmål rundt bestillingen din så finner du et kommentarfelt inne på Min Manchester-tur hvor du kan kommunisere med Turansvarlig.

Dersom vi i Supporterklubben har informasjon vedrørende turen du skal på eller til deg direkte så vil du få en mail eller sms med info og link inn til Min Manchester-tur.

Du vil også kunne kjøpe Tilleggsprodukter inne på Min Manchester-tur. Dette er da aktiviteter vi arrangerer i løpet av helgen som du velger om du vil delta på eller ikke. Disse blir klare i forlengelsen av at kampen får bekreftet dato (skjer normalt seinest ca 6 uker før oppsatt kamphelg).

I samme periode vil du få detaljert program og annen nyttig informasjon som kart, tips & råd, oversikt over medlemsfordeler og annet for helgen du skal til Manchester. Dette blir da lastet opp på Min Manchester-tur, og du vil igjen få mail om at ny info er å finne inne på din bestillingsside.

I Manchester

Vi anbefaler deg å ha lagt Min Manchester-tur på Hjem-skjermen din på telefonen din slik at du har alt lett tilgjengelig.

Når så du endelig er i Manchester vil du da allerede gjennom informasjon på Min Manchester-tur være kjent med programmet og annen nyttig informasjon for helgen, og du har fått kart over sentrum og området rundt Old Trafford. Du er også kjent med Medlemsfordelene vi har, og har da kanskje allerede forhåndsbestilt på en eller flere av restaurantene da det er mange som spiser ute særlig fredag og lørdag. Likeledes vil du ha fått tips om andre ting du kan oppleve i Manchester.

Våre hoteller er sentrumsnære (med unntak av Hotel Football som ligger et steinkast fra Old Trafford), og du har da alt av shopping, uteliv og restauranter i umiddelbar nærhet.

I Manchester har vi flere reiseledere fra Norge, mens vi også har svenske og danske reiseledere fra tid til annen. Disse vil være tilgjengelige på telefon gjennom hele turen dersom du lurer på noe eller noe skulle oppstå.


Tilbake til tursiden