Vi tilbyr en rekke tilleggsprodukt til våre reisende i Manchester.

Supporterklubben legger til rette for at du skal kunne skreddersy din egen helg i Manchester. Vi vil ha noen faste tilleggsprodukt, men også noen variable alt etter hvilke muligheter Manchester som by har å tilby, eller om det er spesielle Manchester United-event vi arrangerer.

Uansett hvilket grunnprodukt du velger av Flypakke, Hotellpakke eller Kun kampbillett så kan du legge til et eller flere tilleggsprodukter.

Hovedkontakt i bestillingen får informasjon om hvilke tilleggsprodukter som er tilgjengelige til din Manchester-tur.

Faste tilleggsprodukter for sesongen 2018/19 vil være:

Kick off 

Fredag ettermiddag/tidlig kveld arrangerer vi Kick off for helgen på Crowne Plaza i sentrum. Dette er nabohotellet til Holiday Inn Express Men Arena, og svært mange av våre reisende vil da ha kort vei til arrangementet.

For de som ønsker omvisning på Old Trafford fredag vil da dette enkelt kunne kombineres med Kick off på Crowne Plaza.

Arrangementet er gratis, og det vil være mulighet for kjøp av drikke og enkel mat for de som ønsker det.

Vi legger opp til et uformelt treff med «nogo attåt» i form av et program i regi av vår redaksjon. Noen ganger vil det være gjester med, og vi vil også ha utlodning av kule United-premier.

Sjekk programmet for tema for din tur.

NB: vi gjør oppmerksom på at vi på enkelte Kick off vil ha et spesialopplegg som vil avvike fra ovennevnte. Dette kommer da fram i program for aktuell tur.

Omvisning Old Trafford inkludert transport fra/til sentrum

Tidlig fredag ettermiddag og en helgedagen Manchester United IKKE spiller kamp vil vi tilby ordinær omvisning på Old Trafford. Fredag blir det da tidlig ettermiddag, mens det ikke-kampdag i helgen fortrinnsvis blir på tidlig formiddag. Det blir besøk i Museum, omvisning inne på stadion og besøk i Megastore.

Pris voksen er NOK 250,- og for barn koster det NOK 200,-.

Dersom du ønsker å delta på vårt Kick off-arrangement på Crowne Plaza på fredagen vil dette kunne kombineres med omvisning fredag.

Kamp 2; transport og billett

Den dagen Manchester United IKKE spiller kamp vil vi også tilby en ekstra kamp fra Premier League eller Championship dersom terminlisten tillater dette. Priser her vil variere alt etter hvor kampene går, og hvem som spiller. Noen ganger kan dette tilbudet IKKE kombineres med ordinær omvisning på Old Trafford.

Kamp 3; reise sammen til lower league-kamp

Den dagen Manchester United IKKE spiller kamp vil vi av og til også tilby en ekstra kamp fra lower league i Manchester-området. Her vil da transport og kampbillett ordnes der og da, men vi organiserer det da slik at vi reiser sammen til og fra aktuell kamp.

Kamptransport til/fra Old Trafford

Vi tilbyr også transport til og fra kampen på Old Trafford. Vi kjører da fra Crowne Plaza i sentrum ca tre timer før avspark og retur ca en time etter kampslutt. Crowne Plaza og Holiday Inn Express Men Arena ligger vegg i vegg, mens Easyhotel er ca 10 minutters spasertur borte. Ofte er det litt kronglete å særlig komme seg tilbake til sentrum etter kamp, og dette tilbudet forenkler da alt. Vi parkerer like ved Old Trafford.

Pris er NOK 150,- pr person.

Andre tilleggsprodukt:

Vi vil fra tid til annen også arrangere andre ting på våre turer. Dette kan for eksempel være felles uformell lunsj/middag eller andre arrangement av mer spesiell karakter. Da vil vi informere i forkant til reisende på aktuell tur.


Tilbake til tursiden


Tilbake til forsiden