Vi tilbyr en rekke tilleggsprodukt til våre reisende i Manchester.

Supporterklubben legger til rette for at du skal kunne skreddersy din egen helg i Manchester. Vi vil ha noen faste tilleggsprodukt, men også noen variable alt etter hvilke muligheter Manchester som by har å tilby, eller om det er spesielle Manchester United-event vi arrangerer.

I forlengelsen av at kampen får bekreftet kampdato vil vi lage programmet for aktuell kamp. Når det er klart vil vi sende ut mail til hovedbestiller slik at dere kan kjøpe de tilleggsproduktene dere ønsker.

Her er eksempler på tilleggsprodukter vi vil tilby:

Omvisning Old Trafford inkludert transport fra/til sentrum

Tidlig fredag ettermiddag og den helgedagen Manchester United IKKE spiller kamp vil vi tilby ordinær omvisning på Old Trafford. Fredag blir det da tidlig ettermiddag, mens det ikke-kampdag i helgen fortrinnsvis blir på tidlig formiddag. Det blir besøk i Museum, omvisning inne på stadion og besøk i Megastore.

Kamp 2; transport og billett

Den dagen Manchester United IKKE spiller kamp vil vi også tilby en ekstra kamp fra Premier League eller Championship dersom terminlisten tillater dette. Priser her vil variere alt etter hvor kampene går, og hvem som spiller. Noen ganger kan dette tilbudet IKKE kombineres med ordinær omvisning ikke-kampdag i helg på Old Trafford.

Kamp 3; reise sammen til lower league-kamp/damekamp e.l.

Den dagen Manchester United IKKE spiller kamp vil vi av og til også tilby en ekstra kamp fra lower league i Manchester-området. Her vil da transport og kampbillett ordnes der og da, men vi organiserer det da slik at vi reiser sammen til og fra aktuell kamp.

Kamptransport til/fra Old Trafford

Vi tilbyr også transport til og fra kampen på Old Trafford. Vi kjører da fra Crowne Plaza Shudehill i sentrum ca tre timer før avspark og retur ca en time etter kampslutt. Våre sentrumshotell Crowne Plaza og Holiday Inn Express Men Arena ligger vegg i vegg. Ofte er det litt kronglete å særlig komme seg tilbake til sentrum etter kamp, og dette tilbudet forenkler da alt. Vi parkerer like ved Old Trafford.

 

Hospitality Hotel Football

Du har muligheten til å kjøpe Matchday Hospitality Hotel Football gjennom Supporterklubben. Her er det da tre-retters middag inkludert drikke før kampen i en suite på Hotel Football et steinkast fra Old Trafford. Det er også en ex-spiller (ofte en av eierne Giggs, G. Neville, Scholes, Butt eller P. Neville) tilstede. Etter kampen har du også tilgang til suiten og gratis drikke; et perfekt sted å roe ned etter kampen.

Andre tilleggsprodukt:

Vi vil fra tid til annen også arrangere andre event på våre turer. Dette kan for eksempel være felles uformell lunsj/middag eller andre arrangement av mer spesiell karakter. Da vil vi informere i forkant til reisende på aktuell tur.


Tilbake til tursiden