Vi tilbyr en rekke tilleggsprodukt til våre reisende i Manchester.

Supporterklubben legger til rette for at du skal kunne skreddersy din egen helg i Manchester. Vi vil ha noen faste tilleggsprodukt, men også noen variable alt etter hvilke muligheter Manchester som by har å tilby, eller om det er spesielle Manchester United-event vi arrangerer.

Uansett hvilket grunnprodukt du velger av Flypakke, Hotellpakke og Kun kampbillett så kan du legge til et eller flere tilleggsprodukter.

Ca 4 uker før kamp vil alle reisende få tilbud om tilleggsprodukter via en tilsendt link til hovedkontakt i bestillingen.

Faste tilleggsprodukt for sesongen 2016/17 er:

Kick off inkl transport fra/til sentrum

Fredag ettermiddag/tidlig kveld arrangerer vi Kick off for helgen i samarbeid med Manchester United. Deler av arrangementet finner da sted etter stengetid, og vi har da Old Trafford for oss selv. Det blir besøk i Megastore, Museum og omvisning, samt sosialt samvær i Red Cafe med utlodning, quiz og bar samt utdeling av kampbillettene. Arrangementet passer for alle aldre, og som oftest har vi besøk av en ex-spiller også. Pris kr 280,-.

Tilleggsprodukt Kickoff

Omvisning Old Trafford inkl transport fra/til sentrum

Den helgedagen Manchester United IKKE spiller kamp vil vi tilby ordinær omvisning, og da fortrinnsvis på tidlig formiddag. Det blir besøk i Museum, omvisning inne på stadion og besøk i Megastore. Pris voksen er kr 280,- og for barn koster det kr 230,-. Dersom du deltar på vårt Kick off-arrangement på fredagen anbefaler vi ikke dette tilbudet da Kick off inneholder dette og litt til.

Tilleggsprodukt omvisning

Kamp 2; transport og billett

Den dagen Manchester United IKKE spiller kamp vil vi også tilby en ekstra kamp dersom terminlisten tillater dette. Fortrinnsvis blir det da et oppgjør i PL, men unntaksvis tilbyr vi også Championship-kamper. Priser her vil variere alt etter hvor kampene går, og hvem som spiller. Noen ganger kan dette tilbudet IKKE kombineres med ordinær omvisning på Old Trafford.

Tilleggsprodukt Kamp 2

Kamptransport til/fra Old Trafford

Vi tilbyr også transport til og fra kampen på Old Trafford. Dere som blir med på dette tilbudet vil da få kampbillettene før avgang. Vi kjører fra våre hotell i sentrum ca tre timer før avspark og retur ca en time etter kampslutt. Ofte er det litt kronglete å særlig komme seg tilbake til sentrum etter kamp, og dette tilbudet forenkler da alt. Vi parkerer like ved Old Trafford, og prisen er kr 150,-.

Kamptransport

Andre

Vi vil fra tid til annen også arrangere andre ting på våre turer. Da vil vi informere i forkant til reisende på aktuell tur.

 

 


Tilbake til forsiden