Whiteside og Brown på Newcastle-turen

Det har lenge vært klart at oppgjøret Manchester United – Newcastle spilles på lørdag 6. oktober. Supporterklubben her nå utsolgt til denne kampen. Det betyr at over 500 medlemmer fra Skandinavia vil være tilstede på Old Trafford denne lørdagskvelden gjennom Supporterklubben.

Men de aller fleste tilbringer mer enn kampdagen i Manchester, og derfor har vi også et tilbud om flere andre aktiviteter i løpet av helgen for våre reisende. Her er programmet for Newcastle-turen:

Fredag: 

  • Lunsj på Hard Rock cafe kl 13.
  • Avreise fra sentrum kl 15 for Kick off på Old Trafford med ex-Unitedspiller Norman Whiteside som gjest. Her blir det besøk i museum, Megastore og omvisning før vi samles i Red Cafe for sosialt samvær sammen med legenden Whiteside.

Lørdag: 

  • Vi har reisende som har valgt muligheten for oppgradering av billetter til West International Suite på Old Trafford, mens andre har valgt Hospitality Hotel Football som en mulighet. Sistnevnte gruppe vil da ha middag før kamp inkludert drikke, og mulighet for snacks og drikke etter kampen i lokaler på Hotel Football som ligger et steinkast fra Old Trafford. Her vil da ex-spiller Wes Brown være gjest. Begge disse alternativene åpner da 3 timer før kamp, og inneholder muligheten for å vende tilbake etter kampen.
  • Kl 14.30 har vi kamptransport fra sentrum som da returnerer en liten time etter kampen. En enkel måte å komme seg til og fra kampen på.

Søndag: 

  • Kl 09 har vi avgang fra sentrum for ordinær omvisning med besøk i museum, Megastore og da selve omvisningen på Old Trafford.
  • På ettermiddagen, nærmere bestemt kl 15.45, har vi tilbud om Byvandring i sentrum. Her blir vi mer kjent med Manchester sin historie. Naturligvis er fotball og United sentralt også her, men Manchester har mer å by på; for eksempel en rikholdig musikkhistorie.
  • Tapeo & Wine (Juan Mata sin restaurant) er vertsskap fra kl 20 for de som ønsker å avrunde turen med spansk mat og god United-prat.

Reisende medlemmer til Newcastle-kampen som ikke har kjøpt tur/billetter gjennom Supporterklubben kan henvende seg på travel@united.no om de har lyst å være med på noen av aktivitetene som har ledig kapasitet en uke før kampen.