Tur med tegnspråktolk

Manchester United møter Everton på Old Trafford søndag 28. oktober. (Dato er bekreftet)). Til denne kampen arrangerer Supporterklubben, sammen med Facebook-gruppen Manchester United deaf club, egen tur for hørselshemmede supportere.

Supporterklubben vil ha med tegnspråktolk på turen, og vi vil – sammen med dere som melder dere på – lage et eget program for gruppen.

 

– Vi har lenge hatt etterspørsel fra flere av våre døve medlemmer om å samle denne gruppen på en tur, og nå har vi realisert dette, sier Per H. Larsen i Supporterklubben.

– Vi står for bestilling og kostnad for tolker, og satser på å få til et interessant program i løpet av dagene i Manchester, forteller Larsen.

Dersom dere ønsker å være med på turen bestiller dere Hotellpakke på Holiday Inn Express. Da er alle samlet på ett hotell. Skriv i kommentarfeltet at dere vil være med gruppen med døve.  Flyreise bestiller dere selv, men vi anbefaler at dere beregner å være i Manchester fra cirka kl. 15.00 fredag 26/10. Flybilletter tur/retur med utreise fra Oslo koster mellom 2000-2500 per nå, med selskaper som Lufthansa, Brussel Air eller British Airways.

Her kan du bestille hotellpakke.

Vi satser på et tilrettelagt tilbud med kick-off og omvisning på Old Trafford, felles transport til kampen, muligheter for en kamp 2 samme helg, shopping og felles måltider.

Har du spørsmål om turen, eller ønsker mer informasjon, kan du kontakte:
Niels Kristiansen – MUFC deaf group – på e-post:  kultur@odf.no
Per Harald Larsen – Supporterklubben – på e-post: per@united.no