Publikum fra oktober?

Dagen da terminlisten kommer er i en normalsituasjon julekvelden for alle fans av engelsk fotball og Manchester United. Når møter vi City? Hvem åpner vi mot? Hvem skal vi ha i julekampene? Og deretter er mange av oss i gang med planleggingen av en eller flere turer til Old Trafford for å se United live på Drømmenes Teater.

Men ikke i år.

Uklart når vi kan tilby Turer & Billetter

Foreløpig er det helt i det blå når vi kan tilby våre medlemmer Turer & Billetter til Manchester. Det går rykter om at det fra oktober skal tillates et begrenset antall tilskuere på kamper, men hvordan United da skal løse hvem som får disse billettene er det foreløpig lite informasjon om. Det ryktes at det foran hver kamp blir en søkeprosess, og da at den som får billett må forholde seg til mange korona-tiltak både før, under og etter kampen.

I tillegg har vi eventuelle reiserestriksjoner både ut av Norge og inn til England å forholde oss til. Gjennom de siste ukene ser vi jo at disse kan endres på relativt kort tid.

Vi vil holde dere oppdatert på united.no og i sosiale medier på situasjonen, og vil tilby Turer & Billetter så fort forholdene tillater dette.

Her er forøvrig link til Andy Mitten sin sak fra 20. august hvor han tar opp temaet med tilskuere tilbake på Old Trafford.

MUFC England sin informasjon til fans

I forbindelse med at terminlisten ble offentliggjort har også Manchester United sendt ut en mail til alle sine sesongkortinnehavere. Denne informasjonen kan du lese her.