Slå vennene dine i øksekasting i Manchester

Det er ikke bare på Farmen de driver med øksekast. Nå kan du slå dine venner og familie i øksekasting i Manchester sentrum. 

Whistle Punks Urban Axe Throwing i Great Northern Warehouse i Manchester sentrum er stedet å besøke dersom man har lyst å teste både treffsikkerhet og kasteteknikk. Eller bare for å ha det kjekt!

Se vår video fra turen:

 

Whistle Punks er åpen hver dag i uken og koster £25 pr. deltaker fredag og lørdag, mens det koster £20 resten av dagene for 90 minutter med øksekasting.

Man får opplæring i kasteteknikk av intruktører før man går i gang med konkurransen. Det er kun fire baner tilgjengelig, så det smarteste å gjøre for å være sikret en bane er å reservere på nettet. Det kan gjøres her.

NB: Det er 18 års aldersgrense. 

#iManchester

Følg Supporterklubben på Twitter, Instagram og Facebook for mer eksklusivt innhold fra Manchester, informasjon om våre turer og billetter og siste nytt om Manchester United.

Har du spørsmål eller har forslag til noe vi bør lage en video om i #iManchester, bruk #iManchester på sosiale medier, og tag @unitedno og @larsmagnusroys.

Sjekk ut flere #iManchester-saker under: