Skal du på PSG-kampen? Dette skjer i Manchester

Der ukens definitive høydepunkt i Manchester er Manchester United-PSG i Champions League tirsdag kveld, er det også mye annet kjekt å finne på i byen utenom kamp. Her er en oversikt over det som skjer i Manchester denne uken. 

 

Musikaler: Annie og Jersey Boys

Der Neymar og Edinson Cavani er ute til kampen mot United, får Manchester likevel storfint besøk av musikalene Annie og Jersey Boys nå i februar.

Annie har gått på West End i London i flere år og er i februar på en to ukers visitt i Manchester. Musikalen handler om lille Annie som blir adoptert av den strenge millionæren Oliver Warbucks under depresjonen i USA på 1930-tallet. Forestillingen, som inneholder kjente sanger som «Tomorrow» og «It’s a Hard Knock Life» går på Manchester Opera House.

Her kan du bestille billetter til den prisbelønnede musikalen.

Om 1960-tallsmusikk er mer din greie, så er musikalen Jersey Boys definitivt noe for deg. Musikalen, som går på Manchester Palace Theatre, tar for seg historien til bandet The Four Seasons, alt fra hvordan bandet startet, suksessen og oppløsningen. Her kan du kjøpe billetter til Jersey Boys. 

 

Konserter: CHVRCHES og Jungle

Manchester kan som vanlig tilby konsertopplevelser, og denne uken spiller det skotske synth-pop-bandet CHVRCHES på O2 Victoria Warehouse 14. februar. Her kan du kjøpe billetter til konserten.

Skulle du bli i Manchester til fredag kveld kan du også få med deg Jungles konsert i Manchester Academy. For de som spiller FIFA 19 vil nok kjenne igjen sangen Beat 54 fra spillet. Her kan du kjøpe billetter til konserten. 

Andre konserter i Manchester rundt PSG-kampen.

 

Mat og drikke

Som medlem i supporterklubben får man 20% avslag på restaurantene Rosso, Tapeo & Wine og Hard Rock Café i Manchester sentrum. Skulle Juan Mata score mot PSG vil man også få en gratis drikke på Tapeo & Wine dagen etter kamp.

I tillegg, kanskje kan en Martial-martini eller en Pogba-kaffe på The Oast House friste? 

Sjekk ut #iManchester-saker her: 

Har du spørsmål eller har forslag til noe vi bør lage en video om i #iManchester, bruk #iManchester på sosiale medier eller tweet @unitedno og @larsmagnusroys.

Følg Supporterklubben på Twitter, Instagram og Facebook for mer eksklusivt innhold fra Manchester, informasjon om våre turer og billetter og siste nytt om Manchester United.