Barca utsolgt – følg med for restbilletter ut sesongen

Etter at Ole Gunnar Solskjær ble ansatt som manager i Manchester United har vi opplevd en svært stor interesse rundt våre Turer & Billetter.

Dette er kampene vi pr nå har for salg/venter på å åpne salg for: 

Champions League kvartfinale mot Barcelona: kvartfinalen spilles hjemme onsdag 10. april. Det var en utorlig interesse for disse billettene, og fredag ble vi i utgangspunktet utsolgt. Men: vi hadde noen Hotellpakker i rest (ca 50) som man kunne søke på mandag 18. mars til morgenen tirsdag 19. mars. Også her var det en stor interesse, og vi er nå utsolgt til Barcelona-kampen.

Manchester City 24. april (bekreftet dato): United-City er nå utsolgt.

Ellers jobber vi med å få tilgang til flere billetter fra Manchester United og vil informere om eventuell åpning av salg igjen via united.no og sosiale medier.

Her er status for kampene som i utgangspunktet er utsolgt, men som vi har etterspurt flere billetter til:

Watford 30. mars (bekreftet dato): Her har vi fått 25 ekstra billetter på vår kamp til kamp kvote. Disse er nå utsolgt. Vi jobber med å få frigitt flere billetter fra Manchester United. OPPDATERT 16. FEBRUAR: Vi fikk i løpet av gårsdagen 50 ekstra billetter på vår kamp til kamp kvote, og disse ble raskt solgt. Vi venter ny tilbakemelding fra United i løpet av mandag 18. februar på om vi får enda flere billetter. OPPDATERT 20. FEBRUAR: Dessverre fikk vi ikke flere billetter til oppgjøret mot Watford

West Ham 13. april (bekreftet dato): Her har vi fått 25 ekstra billetter på vår kamp til kamp kvote. Disse er nå utsolgt. Vi jobber med å få frigitt flere billetter fra Manchester United. Vi venter å kunne ha mer informasjon rundt torsdag 28. februar. OPPDATERT 1. MARS: Vi fikk dessverre ikke flere billetter til dette oppgjøret.

Chelsea 28. april (bekreftet dato): Her har vi fått 40 ekstra billetter på vår kamp til kamp kvote. Disse er nå utsolgt. Vi jobber med å få frigitt flere billetter fra Manchester United. Vi venter å kunne ha mer informasjon rundt torsdag 14. mars OPPDATERT 15. MARS: vi fikk dessverre ikke flere billetter til denne kampen ved forespørsel i dag, men vil forsøke igjen i neste uke.

Cardiff 12. mai (bekreftet dato): Her har vi fått 40 ekstra billetter på vår kamp til kamp kvote. Disse er nå utsolgt. Vi jobber med å få frigitt flere billetter fra Manchester United. Vi venter å kunne ha mer informasjon rundt fredag 29. mars.

Informasjon vedrørende billetter på kamp til kamp kvote

Billetter på kamp til kamp kvoten er som regel på East Stand Tier 2, North Stand Tier 2 eller 3, eller i kvadrantene. Vi har ingen innvirkning på plassering her. Det eneste vi vet er at reisefølger i samme bestilling vil bli plassert sammen. Disse billettene vil ikke kunne kombineres med tilleggsproduktene «Oppgradering av billetter til West International Suite» eller «Langsidebilletter kombinert med Matchday Hospitality Hotel Football».

Du kan bestille her for kampene vi har tilgjengelig