Oppdatert 17. januar: Informasjon vedrørende billetter våren 2019

Etter at Ole Gunnar Solskjær ble ansatt som manager i Manchester United har vi opplevd en svært stor interesse rundt våre Turer & Billetter.

Det er fremdeles ledig til Burnley tirsdag 29. januar på våre sesongkort, mens kampene fra februar og ut sesongen nå er utsolgt på våre sesongkort.

Merk også at det kan åpne seg muligheter for flere hjemmekamper i både FA Cup og Champions League utover våren, samt at Premier League-oppgjøret mot Manchester City som nå kolliderer med FA Cup 16. mars ikke er lagt ut for salg. Dersom et eller begge lagene fremdeles er med i FA Cup etter 5. runde 16. februar vil Premier League-kampen få ny dato. Mest trolig vil det da bli midtuke.

Vi jobber med å få tilgang til flere billetter fra Manchester United og vil informere om eventuell åpning av salg igjen via united.no og sosiale medier.

Her er status for kampene vi har etterspurt flere billetter:

Southampton 2. mars (foreløpig dato): Her har vi fått 40 ekstra billetter på vår kamp til kamp kvote. Disse er nå utsolgt. Vi jobber med å få frigitt flere billetter fra Manchester United. Vi venter å kunne ha mer informasjon rundt torsdag 17. januar. OPPDATERT 17. JANUAR: United har i dag informert oss om at vi tidligst neste uke får informasjon om flere billetter blir tilgjengelig for oss.

Watford 30. mars (foreløpig dato): Her har vi fått 25 ekstra billetter på vår kamp til kamp kvote. Disse er nå utsolgt. Vi jobber med å få frigitt flere billetter fra Manchester United. Vi venter å kunne ha mer informasjon rundt torsdag 14. februar.

West Ham 13. april (foreløpig dato): Her har vi fått 25 ekstra billetter på vår kamp til kamp kvote. Disse er nå utsolgt. Vi jobber med å få frigitt flere billetter fra Manchester United. Vi venter å kunne ha mer informasjon rundt torsdag 28. februar.

Chelsea 27. april (foreløpig dato): Her har vi fått 40 ekstra billetter på vår kamp til kamp kvote. Disse er nå utsolgt. Vi jobber med å få frigitt flere billetter fra Manchester United. Vi venter å kunne ha mer informasjon rundt torsdag 14. mars.

Cardiff 12. mai (bekreftet dato): Her har vi fått 40 ekstra billetter på vår kamp til kamp kvote. Disse er nå utsolgt. Vi jobber med å få frigitt flere billetter fra Manchester United. Vi venter å kunne ha mer informasjon rundt fredag 29. mars.

Informasjon vedrørende billetter på kamp til kamp kvote

Billetter på kamp til kamp kvoten er som regel på East Stand Tier 2, North Stand Tier 2 eller 3, eller i kvadrantene. Vi har ingen innvirking på plassering her. Det eneste vi vet er at reisefølger i samme bestilling vil bli plassert sammen. Disse billettene vil ikke kunne kombineres med tilleggsproduktene «Oppgradering av billetter til West International Suite» eller «Langsidebilletter kombinert med Matchday Hospitality Hotel Football».

Du kan bestille her for kampene vi har tilgjengelig