Vi har sammenlignet priser på Turer & Billetter – Supporterklubben er billigst

Det er mange som tilbyr Turer & Billetter til Manchester og Old Trafford. Supporterklubben er mest fleksibel og klart billigst

Det er mange som tilbyr Turer & Billetter til Manchester og Old Trafford, og ikke alle videreselger billetter med godkjennelse fra Manchester United. Vi har tidligere laget en sak om dette som du kan lese her.

Relativt få aktører oppgir prisene sine på internett, men oppfordrer heller interesserte til å ta kontakt direkte.

Vi har her gjort en uhøytidelig sammenligning av prisene hos oss i Supporterklubben med Thomas Cook sin største partner i Norge, Ving og med fotballreiser.no. Thomas Cook er som kjent sponsor av United, og Ving er da en godkjent videreformidler av billetter på Old Trafford, og er da en aktør vi anbefaler overfor våre medlemmer om vi ikke kan hjelpe på aktuell kamp. Fotballreiser.no videreselger slik vi forstår det en billett-kategori som kan videreselges (dyrere Hospitality-billetter), men vi fant ikke ut hvor de henter disse fra.

Her bestiller du billetter

Supporterklubben selger ikke lenger billett knyttet til hotell og/eller fly. Alle kampbilletter selges separat uten noen andre krav til kjøper enn at alle brukere av billettene er/blir medlem i Supporterklubben og MUFC England (kan enkelt gjøres via billettbestillingen på united.no). I etterkant av billettkjøpet tilbys da hotell, fly og andre tilleggsprodukter i Manchester til våre medlemmer.

I tabellen under har vi lagt sammen prisen av vår rimeligste billett kombinert med vårt rimeligste valgfrie hotell. Dette for å få sammenlignbare priser med de andre aktørene siden Supporterklubben er de eneste i Norge som tilbyr kjøp av kampbilletten uten noen tilknytning/krav til andre produkter.

Som tabellen viser så er Supporterklubben mest fleksibel og klart rimeligst på sammenlignbare produkter (kampbilletter i samme stadionområde og hotell i samme standard og lokasjon). Supporterklubben er en medlemsorganisasjon og har da naturlig nok fordelaktige priser til sine medlemmer, mens Thomas Cook og Ving-systemet og fotballreiser.no har en annen tilnærming til markedet.

Supporterklubben har også medlemsfordeler hos utvalgte partnere i Manchester.

Vi har gjort sammenligningen 14. juni.

 

Eksempler på totalpris kampbillett og hotell (inkl nødvendige medlemskap i parantes):

 

Her kan du se hvor Supporterklubbens har sine vel 500 billetter: (røde felter)

Her bestiller du billetter