-Når det ikke spilles kamper så må vi samles av andre grunner!

Normalt arrangerer Red Army Vanse nesten så langt sør i landet du kan komme klubbkveld hver fjerde fredag gjennom hele året i tillegg til å samles for å se United-kampene.

Så kom koronaen og satte en stopper for både fotball og klubbkvelder.  Siden midt i mars har det vært vanskelig å samles, men nå når reglene er sluppet opp litt igjen så var ikke leder i Red Army Vanse Sigbjørn Omland sen om å invitere til klubbkveld igjen.

Red Army Vanse sine klubblokaler har stått tomme i korona-tiden som alt annet. Forrige fredag var det endelig klubbkveld igjen.

Wayne Rooney-kveld og egen Olympiade

– Når det ikke spilles kamper så må vi finne en grunn til å samles. Sist fredag var det hyllest av vår all time toppscorer Wayne Rooney som var tema. Først et par timer med pils og prat før Rooney kom på skjermen og vi kunne nyte alle 253 scoringene hans for United, forteller Omland.

I tillegg til å samles rundt United så er Red Army Vanse aktive med å legge til rette for andre arrangement. De har turer sammen i nærmiljøet, og siden det ikke blir EM eller OL denne sommeren så har Omland laget sin egen store konkurranse for Red Army Vanse.

– I sommer blir det Red Army Olympiade. Det blir flere forskjellige øvelser, og det skal til slutt kåres en vinner. Under lekene er det lov med litt godt i glasset og kvelden avsluttes på Red Cafe hvor vinneren skal kåres, forteller Omland.

Samhold

Red Army Vanse har nylig restaurert klubblokalene, og det har vært tøft å ikke kunne bruke de på en stund.

– Vi er jo en veldig sammensveiset gjeng, så savnet etter å se kamper sammen på Red Cafe og ikke minst reise til Manchester sammen er stort. Vi gleder oss alle til kampene starter midt i juni i første omgang, men aller mest ser vi fram til igjen å kunne dra over til Old Trafford igjen, avslutter Sigbjørn Omland i Red Army Vanse.