Mangler du én eller flere billetter? Vi får opptil 50 ekstra til hver kamp

Supporterklubben har cirka 500 sesongkort på Old Trafford til alle Uniteds hjemmekamper, og til flere av kampene senere denne sesongen er det allerede utsolgt.

Supporterklubben har cirka 500 sesongkort på Old Trafford til alle Uniteds hjemmekamper, og til flere av kampene senere denne sesongen er det allerede utsolgt.

Men det kommer mer moro

United.no understreker imidlertid at hvis United går videre i Europa, uansett om det er i Champions League eller Europa League, så har vi 500 sesongkort også til disse kampene når de blir klare.

Det har vi også til eventuelle hjemmekamper i FA-cupen, som starter tidlig på nyåret.

Se komplett terminliste for United her.

Samtidig så har vi ikke ordentlig startet salget av billetter til hjemmekampene mot Chelsea og Norwich, dette fordi de fort kolliderer med en cuprunde (mer om det lenger ned).

Ekstra-billetter til alle ligakamper

Samtidig er Supporterklubben verdens største United-supporterklubb, noe som betyr at vi får opptil 50 ekstra såkalte kvotebilletter til hver eneste kamp i Premier League.

Disse gjøres også tilgjengelig for dere medlemmer, men da må dere også reagere raskt.

Disse får vi nemlig kun til salgs i noen få dager.

Supporterklubben understreker også at vi ikke har noen innflytelse om hvor på Old Trafford disse billettene er. Som oftest er de på Sir Alex Ferguson stand tier 3, East Stand Tier 2 eller i en av kvadrantene.

alle-v2
SETEPLASSERING OLD TRAFFORD: De røde sonene er der Supporterklubbens 500 vanlige sesongkort holder til, men disse ekstra kvotebillettene er det United som bestemmer hvor er.

 

Trenger du én eller flere ekstra billetter?
Sjekk denne saken for oppdatert informasjon for resten av sesongen. 

Les mer om alle turer og billetter – og bestill direkte fra vår turside.