Utsolgt Brentford og Sevilla – venter på dato for Chelsea-kampen

Fra terminlisten kom i juni i fjor sommer har vi opplevd en svært stor interesse for å se United live på Old Trafford!

Til hver kamp i Premier League har vi 500 faste seter på Old Trafford på generelt svært gode plasser. I tillegg får vi til noen kamper også det som kalles kvotebilletter. Det er da billetter Supporterklubben ikke har påvirkning på hvor er på stadion, men erfaringsmessig er det på Sir Alex Ferguson Stand tredje etasje, høyt i kvadrantene eller høyt på East Stand. Disse billettene blir først tilgjengelig ca 2 måneder før kamp.

Vi har nå følgende status på Turer & Billetter på Supporterklubbens 500 faste seter:

 • PL-kamper fra april og ut sesongen:
  • Brentford bekreftet dato ons 5. april: utsolgt Supporterklubbens faste seter. Til denne kampen får vi ikke kvotebilletter.
  • Everton bekreftet dato lør 8. april: utsolgt både Supporterklubbens faste seter og kvotebilletter
  • Aston Villa bekreftet dato søn 30. april: utsolgt både Supporterklubbens faste seter og kvotebilletter
  • Wolverhampton foreløpig dato lør 13. mai: utsolgt Supporterklubbens faste seter, følg med for eventuelle kvotebilletter. Det skulle opprinnelig komme info om dette fra United rundt 20. februar, men det er forsinket på ubestemt tid.
  • Fulham bekreftet dato søn 28. mai: utsolgt både Supporterklubbens faste seter og kvotebilletter

Her kan du se når kampene i Premier League ventes bekreftet.

Vi har ikke åpnet salget for PL-kampen mot

 • Chelsea; Denne kampen blir pga semifinale i FA cup flyttet ut fra opprinnelig oppsatt helg. Billettsalget starter først når den har fått ny dato. Slik terminlisten ser ut nå er midtuke som starter med mandag 1. mai og mandag 22. mai de mest sannsynlige, men ingenting er bekreftet.

Når det gjelder mulige  hjemmekamper i cup-turneringer er det kun Europa League som nå er aktuelt: Akkurat nå er status slik i de ulike turneringene:

 • Kvartfinale Europa League: United spiller kvartfinalen hjemme mot Sevilla torsdag 13. april. Våre 34 billetter til denne kampen ble solgt rett etter at de ble lagt ut i forlengelsen av trekningen fredag 17. mars.
 • Eventuell semifinale Europa League: dersom United slår Sevilla i kvartfinalen vil Juventus eller Sporting CP bli motstander i semifinalen, og her vil United ha hjemmekamp til slutt. Kampdato er da 18. mai. Til en slik kamp har vi igjen kun vel 30 billetter tilgjengelig, og de legges ut for salg i forlengelsen av at utfallet i kvartfinalen er klart.

Sjekk status for hele sesongen  og bestill Turer & Billetter her. 

Du kan finne  informasjon om priser på kampbilletter, hotell og fly her.

Til kamper hvor vi i Supporterklubben er utsolgt kan vi anbefale å sjekke ut Ving. De er underleverandør av United sin offisielle partner på weekend-breaks, så her handler du derfor trygt. Vi gjør oppmerksom på at de kun tilbyr kampbillett i kombinasjon med hotell eller hotell og fly.