Informasjon MUFC England medlemsskap 2020/21

 

Normalt ville vi nå midt i mai ha avsluttet en sesong, og så smått begynt å se mot den neste. Terminlisten offentliggjøres vanligvis i juni, og drømmer, planlegging og forberedelser av reiser til Manchester og Old Trafford ville vært i full gang.  

En av tingene som mange får tidlig på plass er et gyldig medlemskap i MUFC England. Som kjent må hver enkelt reisende være medlem både i MUFC England og Supporterklubben for å kunne benytte Supporterklubbens sesongkort på Old Trafford.  

På grunn av koronasituasjonen og usikkerhet med tanke på når sesongen 2020/21 starter og når publikum igjen vil kunne være tilstede på Old Trafford, vil MUFC ikke starte prosessen med fornying av medlemskapene 31. mai, slik de vanligvis gjør. Foreløpig er det ikke satt noen dato for når det vil skje, men så snart Premier League kommer med informasjon om 2020/21-sesongen vil MUFC aksjonere. 

Vi vil likevel oppdatere dere her på hvordan fornying/kjøp av medlemskap MUFC England vil foregå i løpet av sommeren.  

Mulighet 1: Fornye/kjøpe medlemskap MUFC England direkte hos Manchester United  

Du kan fornye MUFC England direkte hos United i England på to måter.

  • dersom du har autotrekk på ditt medlemskap vil MUFC belaste deg den datoen som blir satt for fornying for neste sesong – avhengig av når 2020/21-sesongen starter 
  • du kan også fornye direkte ved å logge deg inn på din profil på manutd.com, eller tegne et nytt medlemskap direkte fra klubbens hjemmeside. 

Dersom du ikke er medlem i MUFC England fra før, men nå ønsker å bli det så er det naturligvis mulig å kjøpe medlemskap fra www.manutd.com.

PS:  Dersom du planlegger å reise med Supporterklubben kommende sesong, anbefaler vi at du fornyer/tegner medlemskap via oss – se informasjon under.
Dersom du gjør det direkte hos MUFC er vi avhengig av at du gir oss beskjed om dette, slik at vi kan oppdaterer disse opplysningene i vårt register. 

Mulighet 2: Fornye/kjøpe medlemskap MUFC England gjennom Supporterklubben (den måten vi foretrekker våre reisende medlemmer kjøper/fornyer) 

Dersom du meldte deg inn via Supporterklubben i sesongen 2019/20, anbefaler vi også at du fornyer medlemskapet gjennom oss. Da ser du bort fra henvendelsen du mest trolig etterhvert vil få fra United i England om muligheten til å fornye direkte gjennom dem. Vi vil, når United i England er klare for det, gjøre tilgjengelig et skjema for kjøp/fornying av Membership Lite gjennom Supporterklubben. Dette er da medlemskapstypen som gir deg tilgang til å kunne benytte Supporterklubbens billetter på Old Trafford, og du får tilsendt et fysisk medlemskort som da skal brukes som inngangsbillett på Old Trafford.  

 Som nevnt vil vi oppdatere din profil på united.no om du kjøper/fornyer medlemskap MUFC England gjennom Supporterklubben.  

 Det nevnte skjemaet for fornying/kjøp av MUFC England medlemskap gjennom Supporterklubben vil kun være tilgjengelig i en begrenset periode. Derfra vil man enklest kunne kjøpe/fornye MUFC England medlemskap gjennom selve bestillingen av billetter som tidligere. 

Ennå mye uklart…. 

Der er ennå mange usikkerhetsmomenter knyttet til oppstart av 2020/21-sesongen, blant annet spørsmålet om tilskuere vil bli tillatt på stadion. Vi vil komme tilbake med oppdatert informasjon så snart disse spørsmålene er avklart og MUFC har et opplegg klart for 2020/21-sesongen.