INFO: Rullestolplasser på Old Trafford 2019/20

Området for supporteren som er avhengig av rullestol er under utbygging på Old Trafford. I løpet av en 3-års periode skal antallet plasser økes og forhåpentlig vil det gi oss muligheten til å bedre tilbudet vårt for medlemmer av Supporterklubben, som har behov for plass på denne tribunen.

MUFC er i gang med å bygge ut tilbudet til sine supportere som er avhengig av rullestol for å komme seg på kamp. Arbeidet er noe forsinket, men skal sluttføres i løpet av sesongen 2019/20, og testes ut i løpet av kommende sesong.
Mer info om utbyggingen kan du lese her

Supporterklubben står i kø for å få et permanent sesong-kort på tribunen tilpasset rullestoler, men inntil klubben er ferdig med utbyggingen tildeler de ikke flere sesongkort.

Prosedyre for å søke plass på handikap-tribunen er følgende

  1. Søke om plass på tribunen til en spesifikk kamp sammen med alle andre med nedsatt funksjonsevne. Manchester United har søkefrist cirka én måned før kamp, og utfallet av loddtrekningen foreligger noen dager senere. For oss tilreisende er dette svært tett innpå kamp, hvor ofte spesielle hensyn må tas ved bestilling av flybilletter og overnatting.
    Dersom du vil være med i loddtrekningen må du være medlem av MUFC i England, samt at du må oversende en enkel erklæring på at du er avhengig av rullestol fra din lege (på engelsk). Supporterklubben kan bistå med innmelding og oversendelse av dokumentasjon.

2. . Match-day Hospitality-avdelingen har tilgang til noen få plasser på rullestolplattformen for supportere som kjøper Hospitality til en spesifikk kamp. Ved å kjøpe dette sikrer du deg en plass på riktig tribune, i god tid før kampen. Match-day Hospitality er priset ulikt utfra motstander. Rimeligste alternativ (C-kamper) koster £225 per person, opp til £450 per person (Liverpool og City).  Du må kjøpe Hospitality for minimum to personer, men trenger strengt tatt ikke å benytte deg av Hospitality-tilbudet dersom du gjør dette utelukkende for billetten sin skyld.

 

Dersom du er interessert i ytterligere informasjon, eller ønsker å bestille dette via Supporterklubben, kontakter du Per Harald Larsen på e-post per@united.no, eller telefon (0047) 5530 2770 (man-fre 10.00-15.00).