Her kan du sikre deg et gitarvarp i Manchester!

I tillegg til å være en fotballby er musikk en sentral del av Manchesters kultur. Dessverre har likevel antallet musikkbutikker i byen sunket med årene. En av de som har overlevd er gitarbutikken Chase. 

Da jeg åpnet butikken var det 27 musikkforretninger omkring Piccadilly. Nå er det bare tre igjen, sier Chase-eier Amrik som har styrt butikken siden 1978.

 

Noe skjult, ligger gitarbutikken Chase i Oldham Street i Northern Quarter. Store vinduer er fylt til randen med gitarer, både små og store, klassiske og elektriske. Innenfor butikkens dører er det ikke annerledes heller, en liten og sjarmerende gitarhimmel på Manchester-jord.

Slik var vårt besøk hos Chase: 

 

Kan sørge for mindre venting på Manchester Airport

De billigste gitarene på Chase koster i overkant av 300 kroner. I tillegg til å skaffe seg en gitar for en billigpenge, kan et gitarvarp også føre til mindre venting på Manchester Airport. Passasjerer med stor håndbagasje får som regel gå i såkalt «Priority Line» i stedet for å stille seg i køen til den vanlige sikkerhetskontrollen, kjent for å være treig.

Åpningstider Chase: Mandag-lørdag 10-18

Følg Supporterklubben på Twitter, Instagram og Facebook for mer eksklusivt innhold fra Manchester, informasjon om våre turer og billetter og siste nytt om Manchester United.

Har du spørsmål eller har forslag til noe vi bør lage en video om i #iManchester, bruk #iManchester på sosiale medier, og tag @unitedno og @larsmagnusroys.

Sjekk ut flere #iManchester-saker under: