Her finner du gamle United-drakter i Manchester

Champions League-drakten fra 1997-2000, den blåhvite bortedrakten fra 1990-92 og hjemmedrakten fra 2007-2009. Hva enn du skulle ønske, så kan du være mer eller mindre sikker på at Classic Football Shirts i Manchester har en fotballdrakt som faller deg i smak. 

Bedriften åpnet i 2006 da Manchester-studentene Doug Bierton og Matthew Dale (intervjuet i videoen under) brukte studentlånene sine på å samle så mange fotballdrakter som mulig. Siden den gang har samlingen blitt verdens største, bedriften har hatt utstilling på fotballmuseet og samarbeidet med flere store profiler, deriblant Juan Mata.

Nå har også CFS åpnet en midlertidig butikk i Deansgate frem til 23. desember hvor du kan finne gamle United-drakter. Om ikke du finner noe som passer til deg selv, er butikken likevel et fint sted å besøke for å handle julegaver til andre.

Draktene i butikken er sortert etter både klubber og størrelse, så det tar ikke lang tid å finne en drakt som måtte passe deg eller den du ønsker å gi en drakt til.

Classic Football Shirts-butikken

Åpningstider:
Mandag-fredag: 11-19
Lørdag: 10-19
Søndag: 11-20

Adresse:
48 Barton Square (Deansgate, sentrum)
Telefon:
+44 0161 832 0500

Under kan du få en sniktitt på hvordan butikken ser ut, samt høre mer om hva den kan tilby: 

Har du spørsmål eller har forslag til noe vi bør lage en video om i #iManchester, bruk #iManchester på sosiale medier eller tweet @unitedno og @larsmagnusroys.

Følg Supporterklubben på Twitter, Instagram og Facebook for mer eksklusivt innhold fra Manchester, informasjon om våre turer og billetter og siste nytt om Manchester United.

Flere #iManchester-saker under: