Fans tilbake fra august 2021?

Vi er mange som gleder oss til å kunne sette føttene på Old Trafford igjen. Suge inn den fantastiske følelsen og stemningen når United angriper mot Stretford End. Treffe venner fra Manchester igjen. Ta seg en pint før kamp på en pub, kjøpe en lunken burger utenfor stadion, besøke Megastore eller får en omvisning på Drømmenes Teater.

 

Når kan det skje?
Vi fikk en indikasjon på hva klubben og myndighetene i England håper på når United denne uken sendte ut sin første informasjon om fornying av sesongkort for sesongen 2021/22. Klubben planlegger at fans kan slippe inn på Old Trafford igjen fra august 2021, og ber sine mest trofaste fans forberede seg på at sesongkortet kan fornyes i juni. Klubben fryser nok en gang prisene på sine billetter, og det settes selvsagt pris på av fansen.

 

Klubben gir også fans med sesongkort mulighet for et års amnesti. Du får mulighetene til å stå over 2021/22-sesongen, og gjøre deg klar igjen sommeren 2022. Du beholder da retten til et sesongkort, men du får ikke beholde ditt opprinnelige sete. Klubben tilbyr også hardt økonomisk prøvede engelske fans en finansieringsordning som gjør at de kan betale sesongkortet i 10 rater.

 

– Vi er klare til å fornye våre sesongkort i sommer, sier Jørgen Rangnes, turansvarlig i Supporterklubben. – Som alle andre krysser vi fingrene for at mange nok er vaksinert når vi kommer til august, slik at muligheten for å kunne reise til Manchester igjen er til stede. I tillegg til at myndighetene må tillate fans på stadioner i England igjen, må også reise mellom landegrenser være tillatt.

 

-Vi vet at klubben kommer til å skifte billett-partner før neste sesong, og vi vet også at det kommer til å bli en mer digitalisert løsning rundt utsendelse av billett og inngang på Old Trafford. Alt dette kommer vi tilbake til når tiden er inne. I mellomtiden er det bare å heie på de som produsere vaksine og håpe på at leveringen i vår og sommer går som planlagt, avslutter Jørgen.