Snart ligaåpning – sjekk Supporterklubbens program i Manchester

Søndag 11. august braker Premier League i gang for United sin del når Chelsea gjester Old Trafford. Supporterklubbens billetter ble raskt utsolgt til denne kampen, og vi har nå satt sammen et program for våre vel 500 reisende til denne turen:

Fredag 9. august: 

  • Transport og omvisning Old Trafford med besøk i Megastore og museum. Vi drar fra sentrum kl 14.15, og returnerer kl 18.00.

Lørdag 10. august:

  • For de som heller ønsker omvisning Old Trafford lørdag så har vi en mulighet også her. Avgang fra sentrum kl 09.00, og retur fra Old Trafford kl 12.15.
  • Vi tilbyr også transport og kampbillett til Premier League-oppgjøret på Turf Moor mellom Burnley og Southampton. Avgang fra sentrum er kl 12.45, og retur til Manchester er da umiddelbart etter kampslutt.
  • Vi tipser også om arrangementet med ex-red Gordon Hill på Bishop Blaize like ved Old Trafford. Dette er et arrangement som ikke er i regi av Supporterklubben, men likevel vel verdt å få med seg. Informasjon og billetter kan du få her. 

Søndag 11. august: 

  • Det er ofte kronglete å komme seg til og fra Old Trafford kampdag, særlig etter kampen. Derfor har vi tilbud om kamptransport fra/til sentrum. Avgang er kl 13.00 (kampstart er 16.30), og da retur etter kampen kl 19.00. Vi parkerer like ved stadion.
  • Gjennom Supporterklubben kan man også delta på Matchday Hospitality på Hotel Football. Her er det mat og drikke inkludert, og alltid en ex-United spiller tilstede for Q&A. Denne gangen er det Gary Neville som er tilstede.

Våre reisende har dette programmet og muligheten til å bestille tilleggsproduktene via Min Manchester-tur. Dersom noen av våre medlemmer er i Manchester på egenhånd, men ønsker å delta på noen av tilleggsproduktene vi har, så er det mulig så sant vi har ledig kapasitet. Du kan i så fall sende en e-post til travel@united.no med informasjon om hva du ønsker å delta på, antall personer (voksen og barn), mobil, epost og medlemsnummer i Supporterklubben.