Del 2: A og B-kamper – søk eller kjøp – søkekriterier

A-kamper og B-kamper – søkeperiode og rett på kjøp – søkekriterier

Terminlisten kommer 13. juni, og Supporterklubben vil i dagene fram mot dette fortelle om endringer i turtilbudet for våre medlemmer.

Vi har allerede fortalt om om denne nyheten:

Del 1: Vi legger om måten å selge billettene på

Her kommer informasjon rundt A- og B-kamper samt klargjøring rundt hvilke kamper som vil ha søkeperiode og hvilke som ikke vil ha det. Vi vil også klargjøre søkekriterier på kamper med søkeperiode.

Hvilke kamper er A-kamp og hvilke er B-kamp?

Kampene mot Manchester City, Liverpool, Chelsea, Arsenal og Tottenham er kategorisert som A-kamper i PL, mens de øvrige kampene i PL da er B-kamper. Når det gjelder de ulike cup-turneringene så vil motstander og dato avgjøre om kampen kategoriseres som en A-kamp eller B-kamp.

Søkeperiode eller rett på kjøp av kampbillett?

Utgangspunktet er at A-kamper har søkeperiode på kampbillett, mens B-kamper er rett på kjøp av kampbillett.

Vi gjør oppmerksom på at ved kamper med søkeperiode så søker man på billetter med vilkårlig plassering blant våre sesongkort og eventuelle kvotebilletter. Dersom man blir trukket ut til å få billett vil da svaret vise om du har fått billett blant Supporterklubbens sesongkort eller kvotebillett som da er ekstrabilletter vi har fra kamp til kamp.

Likevel kan kampdato føre til at også A-kamper blir lagt ut for salg fra første dag av. Dette er for eksempel om United skulle møte Tottenham på en midtuke eller i romjulen. Følg med på united.no når terminlisten kommer 13. juni hva som gjelder for de forskjellige kampene, og da også søkeperioden for de ulike kampene.

Viktig info ang søkekriterier

På A-kampene med søkeperiode vil datoene for søkeperiode samt når svar kan forventes komme tydelig fram på søkeskjema. Ved utfylling av søknad må alle personene i søknaden legges inn før innsending, og vi forbeholder oss retten til å stryke ALLE søknader hvor samme navn er med i flere enn en søknad. Slike dobbel-søknader fører til forsinkelser i svarutsendelse.

Søknader hvor alle personene i søknaden er medlem i Supporterklubben ved innsending prioriteres framfor søknader som inneholder ikke-medlemmer i Supporterklubben. Vi anbefaler derfor å gjøre alle innmeldinger før søknad sendes inn. Er det flere søknader hvor alle personene i søknaden er medlem i Supporterklubben enn vi har billetter tilgjengelig vil vi ha vilkårlig loddtrekning blant disse.

Vi vil også nevne at man ikke kan forvente å få innvilget søknad til både Manchester City og Liverpool da det er svært stor etterspørsel etter spesielt disse kampene.

Del 3 om Turer & Billetter 2019/20

Følg med de neste dagene for neste sak rundt Turer & Billetter 2019/2020; da kommer Del 3: Ulike billettkategorier til ulike priser


Sjekk også ut disse videoene om Turer & Billetter for sesongen 2019/20

Video 1: Terminlisten kommer 13. Juni, og nå kan du velge område på stadion om du kjøper kampbillett gjennom Supporterklubben. Sjekk ut videoen!