Bli med på Irwin-treff på Villa-kampen

Det nærmer seg ny hjemmekamp på Old Trafford, og igjen reiser over 550 medlemmer av Supporterklubben over til Manchester for å bivåne jakten på tre poeng. Denne gangen har vi med oss grupper fra både Red Army Bergen og Red Army Innlandet samt flere hundre andre ivrige supportere.

 

Sammen med United Fan Events arrangerer vi ‘Kick-off’ på Hotel Football fredag 29. november kl. 18.00,  med United-legenden Denis Irwin som hovedgjest. Her inviterer vi alle Skandinaviske fans som er i Manchester denne dagen, til å delta. Pris er NOK 100,- per person, og påmelding gjør du til travel@united.no. Oppgi navn, medlemsnummer, mobil og epost. Kveldens vert er Pete Boyle.

 

Programmet for helgen i Manchester

Programmet for turen har naturlig nok vært kjent for våre reisende en god stund, og her er aktivitetene de kan delta på i tillegg til selve kampen:

Fredag:

  • Omvisning på Old Trafford
  • Kick off på Hotel Football med United-legenden Denis Irwin – se info over

Lørdag:

  • Omvisning på Old Trafford
  • Transport og billett til Burnley – Crystal Palace

Søndag:

  • Kamptransport
  • Hospitality Hotel Football med tre-retters middag og drikke samt Q&A med ex-spiller Nicky Butt

Lyst å bli med?

Dersom du skal over på Villa-kampen, men har billetter fra andre steder enn Supporterklubben så kan du likevel bli med på våre tilleggsprodukter så sant vi har ledig kapasitet. Da tar du kontakt på travel@united.no med informasjon om navn, medlemsnummer, mobil og epost på hovedkontakt, antall barn og voksne samt da ønsket aktivitet du ønsker mer informajson om.