Manchester United v Swansea City - Premier LeagueOvernatting og kampbillett gjennom Supporterklubben

Hotellpakke inkluderer overnatting på valgt hotell fredag til mandag, kampbillett og reiseleder-assistanse.

Hotellpakke er et fleksibelt produkt, og ønskes flere døgn kan dette ordnes dersom man er ute i god tid (minst 6 uker før kamp).

Du vil i god tid før kamp få tilbud om Tilleggsprodukter, og mens du er i Manchester vil du kunne benytte deg av våre Medlemsrabatter ved framvisning av årets medlemskort.

Priser finner du her, og de er oppgitt pr person basert på at to stk deler rom. Ikke-medlemmer får et tillegg på kr 598. Merk at oppgjørene mot Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Tottenham og siste hjemmekamp er kategorisert som A-kamp, mens øvrige kamper er B-kamper.

 

Crowne Plaza
Holiday Inn Express Men Arena
Hotel Football

Crowne Plaza er vårt 4-stjernes sentrumshotell. Det ligger midt i sentrum med alle fasiliteter rett utenfor døren. Hotellet er ca 4 år gammelt, og våre reisende gir svært gode tilbakemeldinger på dette hotellet. Det ligger vegg i vegg med Holiday Inn Express, og alle våre transporter i løpet av helgen vil gå fra Crowne Plaza. Hotellet tilbyr opptil fire personer på et rom, men det anbefales da at det er barn i reisefølget om flere enn to personer deler rom.

Twinrom har to separate senger på samme rom, mens Doublerom har en stor dobbelseng. Er det tre personer som deler rom er det et Doublerom med ekstra sammenleggbar seng som brukes. Er det fire personer på samme rom er det et Twinrom som brukes.

Holiday Inn Express Men Arena er vårt 3-stjernes sentrumshotell. Det ligger midt i sentrum, vegg i vegg med Crowne Plaza, og har følgelig alle fasiliteter like i nærheten. Vi har brukt dette hotellet i flere sesonger, og hotellet får veldig gode tilbakemeldinger. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at frokosten er  svært enkel. Vi har i den anledning fått en avtale med Cafe North like i nærheten om 10 % rabatt ved framvisning av medlemskort. Hotellet tilbyr opptil fire personer på samme rom, men det er da en forutsetning at reisefølge 3/4 er barn.

Twinrom har to separate senger på samme rom, mens Doublerom har en stor dobbelseng. Er det tre eller fire personer på samme rom er det et Twinrom som brukes, eller et Doublerom med sovesofa.

Hotel Football er et 4-stjernes hotell som ligger et lite steinkast fra Old Trafford. Hotellet har et tydelig preg av å være et supporterhotell med et United-preg både i design og mht innhold av muligheter. Hotellet passer for de som ønsker seg mest mulig nærhet til Manchester United i løpet av oppholdet. Vi gjør oppmerksom på at Hotel Football utelukkende har rom for 1 eller 2 personer.

Twinrom har to separate senger på samme rom, mens Doublerom har en stor dobbelseng.

 


Tilbake til forsiden