Få mest mulig inkludert i pakken, og bli med Supporterklubben til Drømmenes Teater på Flypakke.

Manchester United v Arsenal - Premier LeagueFlypakke inkluderer opphold (hotell) fredag til mandag, og inkluderer fly, airport-transfer, overnatting i tre døgn på valgt hotell og kampbillett samt reiseleder-assistanse.

Til alle kamper har vi seter på direktefly fra Oslo. Prisene finner du her, og de er gjeldende på våre direkteavganger. Tilknytning til Oslo fra flyplasser hvor SAS flyr fra/til er mulig mot et pristillegg (kr 800 for Sør Norge til og med Trondheim, kr 1200 for Nord Norge hvor SAS flyr fra/til). Bergen/Stavanger og Trondheim vil ha sin tilknytning via København på enkelte kamper, og da er tillegget kr 500 pr person.Vanligvis vil tilknytning i Sør-Norge være fra utreiseby fredag morgen, mens det fra Nord-Norge som regel vil være utreise torsdag ettermiddag/kveld. Eventuelle ekstra hotellovernattinger i Norge pga tilknytning kommer i tillegg, og må ordnes på egenhånd. Eksakte flytider til komme på Min side ca en mnd før kamp.

Du vil i god tid før avreise få tilbud om Tilleggsprodukter til valgt kamp inne på Min side, og i Manchester kan du benytte deg av Medlemsrabatter ved framvisning av årets medlemskort.

Priser er oppgitt pr person basert på at to stk deler rom. Ikke-medlemmer får et tillegg på kr 598. Merk at oppgjørene mot Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Tottenham og siste hjemmekamp er kategorisert som A-kamp, mens øvrige kamper er B-kamper.

Crowne Plaza
Holiday Inn Express Men Arena
Hotel Football

Crowne Plaza er vårt 4-stjernes sentrumshotell. Det ligger midt i sentrum med alle fasiliteter rett utenfor døren. Hotellet er ca 4 år gammelt, og våre reisende gir svært gode tilbakemeldinger på dette hotellet. Det ligger vegg i vegg med Holiday Inn Express, og alle våre transporter i løpet av helgen vil gå fra Crowne Plaza. Hotellet tilbyr opptil fire personer på et rom, men det anbefales da at det er barn i reisefølget om flere enn to personer deler rom.

Twinrom har to separate senger på samme rom, mens Doublerom har en stor dobbelseng. Er det tre personer som deler rom er det et Doublerom med ekstra sammenleggbar seng som brukes. Er det fire personer på samme rom er det et Twinrom som brukes.

Holiday Inn Express Men Arena er vårt 3-stjernes sentrumshotell. Det ligger midt i sentrum, vegg i vegg med Crowne Plaza, og har følgelig alle fasiliteter like i nærheten. Vi har brukt dette hotellet i flere sesonger, og hotellet får veldig gode tilbakemeldinger. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at frokosten er  svært enkel. Vi har i den anledning fått en avtale med Cafe North like i nærheten om 10 % rabatt ved framvisning av medlemskort. Hotellet tilbyr opptil fire personer på samme rom, men det er da en forutsetning at reisefølge 3/4 er barn.

Twinrom har to separate senger på samme rom, mens Doublerom har en stor dobbelseng. Er det tre eller fire personer på samme rom er det et Twinrom som brukes, eller et Doublerom med sovesofa.

Hotel Football er et 4-stjernes hotell som ligger et lite steinkast fra Old Trafford. Hotellet har et tydelig preg av å være et supporterhotell med et United-preg både i design og mht innhold av muligheter. Hotellet passer for de som ønsker seg mest mulig nærhet til Manchester United i løpet av oppholdet. Vi gjør oppmerksom på at Hotel Football utelukkende har rom for 1 eller 2 personer.

Twinrom har to separate senger på samme rom, mens Doublerom har en stor dobbelseng.

 


Tilbake til forsiden