Vil du oppleve Manchester United på bortebane?

Manchester United får en kvote på vanligvis mellom 2000 og 3000 billetter til bortekamper i Premier League. Det er innehavere av sesongkort og Executive kort som kan søke klubben om disse.

Foran sesongen 2016/17 endret Manchester United en del på reglene for hvem som kunne søke til bortekampene. De nye reglene falt uheldig ut for Supporterklubbens del. Samtlige av våre sesongkort er registrert på vår bransje, og nå tillater ikke Manchester United oss å søke på våre sesongkort lenger. Kun personlige innehavere av sesongkort får søke, og har man flere kort registrert på samme navn (som oss) tillater ikke klubben mer enn én søknad per navn. Dette for å hindre at eiere av mange kort søker – og får – billetter, for deretter å videreselge disse på svartebørsen.
Søker man om bortebillett på et sesongkort er det heller ikke lov å overføre en bortebillett fra en person, til en annen.

I tillegg til våre sesongkort har Supporterklubben 10 executive kort i West International Suite, og på disse kan vi fortsatt søke om bortebilletter. Her kan vi også overføre billett fra registrert navn til et annet navn, såfremt vedkommende er medlem i MUFC England. Vi søker på disse kortene til hver bortekamp, men har dessverre blir vi langt sjeldnere trukket ut i loddtrekningen, enn hva vi har vært vant til tidligere.

Søkeperioden hos Manchester United finner sted cirka fem uker før kamp, med loddtrekning og tildeling cirka én måned før.
Er vi heldige og blir trukket ut legger vi ut søkeskjema på united.no, og da med relativt kort søkefrist. Vi har 48 timer på oss fra loddtrekningen i Manchester til vi må bekrefte hvem som skal benytte billettene.

For øvrige spørsmål angående bortebilletter og søkeprosedyrer kontakt klubbkontoret på telefon +47 5530 2770 mellom klokken 10.00 – 15.00