Granada CF v Manchester United - UEFA Europa League Quarter Final: Leg One

Glad for at United har utfordringen som Spurs ikke har

Publisert Sist oppdatert

Manchester United vant 2-0 borte mot Granada på torsdag, og søndag ettermiddag er det ny kamp.

Spurs tar imot United på Tottenham Hotspur Stadium.

Å spille torsdag/søndag regnes gjerne som vanskelig, og ofte har lagene en møter da fått mer hviletid før søndagskampen, men Ole Gunnar Solskjær svarte bekreftende da han ble spurt om United nå har blitt vant til dette.

– Ja, vi må bli vant til det. Vi gjorde det forrige sesong, og vi har gjort det et par ganger denne sesongen, og det er noe spillerne bare må ta på strak arm, sa Solskjær, som i intervjuet (tilgjengelig på klubbens app) også omtalte det som en utfordring.

Samtidig er det også en utfordring han er glad for at han har, og kanskje var det et lite stikk til Tottenhams pinlige tap mot Dinamo Zagreb han kom med da han sa følgende:

– De [Spurs] har hatt en friuke, men jeg ville heller være i kvartfinalen med dette problemet enn å ikke være det.

scorgra
VILLE IKKE VÆRT DET FORUTEN: Ole Gunnar Solskjær foretrekker å være med i Europa League fortsatt enn å være ute av turneringen slik som Tottenham er.

Apropos pinlige nederlag: selvsagt ble også 1-6-kampen tidligere i sesongen et tema i intervjuet. Solskjær ble spurt om det resultatet gir spillerne motivasjon.

– Selvsagt. Alle spillernes stolthet såres av det resultatet. Det var en stor, mørk flekk på sesongen vår, det er vi klar over. Og vi vet grunnene bak det. Vi hadde en manglende sesongoppkjøring, vi hadde ikke kommet i form, og Anthony var uheldig som fikk et rødt kort… Jeg har sagt nok om det.

pressekonferansen sa Solskjær også at måten United tapte på i den kampen ikke var verdig United.

SKUFFENDE TAP: Solskjærs United hadde en fryktelig dag på jobben forrige gang Tottenham var motstander.

Manchester United har en utrolig bortestatistikk i ligaen. Siden bortetapet mot Liverpool 19. januar 2020, så har United spilt 22 Premier League-bortekamper på rad uten nederlag.

– Vi har gjort det veldig godt, og har fått gode resultater, men hver kamp lever sitt eget liv, smilte Solskjær.

– Vi må prestere – ingenting en har gjort tidligere vil hjelpe på banen, bortsett fra selvtilliten. Selvtilliten bør være god, og vi bør være klare til å kjøre på fra avspark, for vi vet at de har noen av de beste spillerne i landet.

Liverpool FC v Manchester United - Premier League
LENGE SIDEN: Det er så lenge siden forrige bortetap i ligaen at bildene fra den gang er i svart-hvitt, og at vi i bakgrunnen kan se noe som visstnok heter «tilskuere».
Powered by Labrador CMS