Null tro på gull

Men Tottenham-fansen er positive til ansettelsen av Andre Villas-Boas. I tillegg tror de ligagullet går til Manchester også neste sesong.

Publisert Sist oppdatert

Før hver eneste seriekamp intervjuer united.no motstander-fansen, men hva gjør vi når det ikke er kamper? Jo, da tar vi en prat med Uniteds rivaler om kommende sesong.

Vi har tidligere intervjuet både Arsenal– og Liverpool-fansen. Nå er det Vidar Edell og Tottenham-fansen sin tur til å lufte sine tanker om den forestående Premier League-sesongen.

Andre Villas-Boas er klubbens nye manager. Hva synes dere om den ansettelsen?

– Jeg er positv til ham, en følelse jeg fikk i våres etter at jo Redknapp ble aet til England-jobben. Da syntes det klart at en ny mann skulle komme, og tankene begynte å gå. At han ikke fikk det til i Chelsea, synes jeg sier dess mer om klubben, eieren og noen helt spesielle spillere.

Forventer du at Tottenham – med ny manager – kjemper om gullet denne sesongen?

– Nei, med hånden på hjertet kan jeg ikke si at det er sannsynlig. Men vi går for en topp fire-plassering – som denne gang skal holde til en Champions League-plass.

Er det noen spillere som forventes ut eller som du mener bør forsvinne?

– Vel, mediene skriver side opp og ned om Modric igjen, så der vet jeg ikke. Van der Vaart ble det også snakket om under EM, så ser ikke bort fra at det kan skje noe der. Corluka har gått, og jeg ser ikke det som noe særlig tap. Ellers har jo King lagt opp, og Gallas har er mye skadet og har blitt eldre. Så det overrasker meg heller ikke om det skjer noe på den fronten.

Ja, hva tenker dere egentlig om alle ryktene rundt Luka Modric – hvor tror du han havner?

– Vi er IKKE en selling club, men dersom Real Madrid gir oss 40 millioner pund, er det i det minste en ok deal.

Hvilke andre spillere eller posisjoner ønsker dere for resten av sommeren?
– Vi har signert Jan Verthongen fra Ajax, og det er utmerket. Gylfi Sigurdsson, som spilte veldig godt på lån i Swansea sist sesong, er også klar. Jeg håper han gjør det like godt her hos oss. Jeg tror vi trenger en spiss, en høyreflanke, og en midtstopper til av klasse. Jeg tipper vår nye manager har mange tanker og planer i hodet om dagen!

Hvilke spillere forventer du mer av kommende sesong?

– Steven Caulker (midtstopper) har kommet tilbake etter et fint år på lån i Swansea. Tror han kan bli bra – dette skjedde jo med Kyle Walker året før (QPR og Villa). Tom Huddlestone er tilbake etter en hel sesong ute med skade, Michael Dawson likeså – begge er hjertelig velkomne! Videre håper jeg Jake Livermore utvikler seg i samme gode retning som vi så tegn til gjennom sesongen.

Hvilke tanker gjør du deg om terminlisten? Hva synes du for eksempel om åpningen?

– Jeg er forholdsvis pragmatisk her: Vi skal spille mot alle de andre 19 lagene borte og hjemme, og således ende opp der vi fortjener til slutt. Men gleder meg vilt til sesongstart – som alltid selvsagt!!

United tapte gullkampen mot City i fjor, og har hentet Nick Powell fra Crewe og Kagawa fra Dortmund. Hva tror du om Uniteds sjanser til å slå tilbake og ta gullet igjen neste sesong?

– Jeg trodde United ville dra det i land gjennom nesten hele sesongen. Det må ha vært uhyre traumatisk det som skjedde. Jeg tror at ligagullet går til Manchester også neste sesong – så kan bare ønske lykke til at det blir dere!

Powered by Labrador CMS