– Rooney bør ikke dra til London

Tony Adams tviler på om Wayne Rooney ville maktet å bo i London.

Publisert Sist oppdatert

Hva skjer med Wayne Rooney? Det er fortsatt et av de største spørsmålene i engelsk fotball denne sommeren, og det er ventet at United-manager David Moyes møter Rooney for en prat om fremtiden senest denne uka.

tonyadams
Tony Adams mener London er for vanskelig for Wayne Rooney. Kanskje fordi han er vant til å vinne trofeer – og det er noe Arsenal-spillere helst ikke bør være…

Det blir spekulert i at London-lagene Chelsea og Arsenal er interesserte, og dermed er de engelske avisene selvsagt fulle av Rooney-stoff.

Mandag er det Arsenal-legenden Tony Adams’ tur til å mene noe, og han mener at Rooney ikke har det rette temperamentet til å lykkes i London som fotballspiller.

– Jeg er ikke sikker på om han kunne håndtere London, og for meg ville dette vært en massiv risiko. Det handler ikke om økonomi, men om temperament og mentalitet. London er noe helt annerledes, og det krever en spesiell type spiller for å håndtere det, sier Adams til Daily Mirror.

– Wayne er en super spiller, og jeg ville elsket å ha ham i Arsenal. Jeg er likevel ikke sikker på mentaliteten hans, profesjonaliteten og hvordan det vil gått utenfor banen. Jeg ville ikke brukt pengene mine på Wayne, sier Adams.

Powered by Labrador CMS