Offensiv Kuszczak

Reservekeeper Tomasz Kuszczak frykter ikke den økte konkurransen om plassen mellom stengene.

Publisert Sist oppdatert

At Ben Foster returnerer til Old Trafford etter to års utlån i Watford, bekymrer ikke den tidligere West Bromwich-keeperen. Tvert imot går han på med krum hals.

Ambisjonene er det i hvert fall ingenting å si på. 25-åringen stiler nemlig høyere enn til bare å vinne konkurransen med den ankommende engelske landslagskeeperen. Han satser også på å fravriste Edwin van der Sar trøye nummer 1.

"Jeg mener at jeg er klar til å spille for Manchester United, og har derfor planer om å kjempe for å bli klubbens nr. 1," sier han til Daily Star.

"Ben Foster, som er en god keeper, er på vei tilbake, og vi har Edwin van der Sar som førstevalg, men jeg føler likevel at jeg har gode sjanser til å få spille. Jeg er derfor innstilt på å slåss for plassen – og vinne."

"Jeg har alltid hatt ambisjoner om å få spille for en storklubb, og dette er den største klubben som finnes."

"Men jeg ønsker ikke at noen skal tro at jeg forlanger å få spille, for det er ikke slik det henger sammen. Jeg vil bare at folk skal vite at jeg er i stand til å gjøre jobben.

Selv om Kuszczak åpent vedgår at Foster har spilt strålende for Watford, mener han at det samme var tilfelle med ham selv da han sto i mål for West Brom.

"Det stemmer at Ben har gjort mange fantastiske redninger, men glem ikke at det samme ble sagt om meg da jeg var i West Bromwich. Det var da også derfor jeg ble hentet hit," minner han om.

Kilde: Sky Sports

Powered by Labrador CMS