– Jeg vil ikke virke arrogant

– Men jeg synes at jeg er god nok, sier Tomasz Kuszczak.

Publisert Sist oppdatert

De fleste tror polakkens Old Trafford-framtid allerede er forseglet, og at han vil rusle ut av portene på Carrington ved sesongslutt. Med Anders Lindegaard allerede på plass, og det er ventet at ytterligere en sisteskanse er på vei inn, vil det ikke være rom for Tomasz Kuszczak.

28-åringen, som kom til Manchester United fra WBA i 2006, har stått nærmest prikkfritt i Edwin van der Sars fravær, men spørsmålet er om det er nok til å overbevise kubbens kravstore manager.

– Jeg har ikke det største navnet i verden, og jeg vil ikke virke arrogant, men jeg mener at jeg er god nok. Jeg har pratet med sjefen, og han har sagt at vi får se hva som skjer ved slutten av sesongen. I mellomtiden må jeg spille godt hvis jeg for sjansen. Det er den eneste måten jeg kan imponere ham på. Hvis klubben mener at jeg ikke er god nok for dem, må jeg dra et annet sted. Jeg vil se meg om etter noe annet hvis Sir Alex Ferguson synes at jeg ikke holder mål, sier Kuszczak til Manchester Evening News.

– Det er helt åpent nå, og jeg er realistisk med tanke på min egen situasjon. Det vil ikke skremme meg å ta over etter Edwin. Hvorfor skulle det? Jeg er ikke ny her.

– Jeg har sittet på benken fordi jeg har ventet på mulighetene – ikke fordi jeg tror jeg ikke er god nok til å bli nummer 1. Jeg har vært veldig tålmodig, og jeg mener det er verdt å vente på sjansen her. Jeg synes jeg fortjener spilletid siden jeg har vært så tålmodig. Jeg blir veldig glad hvis jeg kan spille for denne klubben over tid, det er noe som alltid har vært en drøm for meg. Jeg kom til Manchester for å bli en toppkeeper akkurat som mitt idol, Peter Schmeichel.

Selv om Kuszczak har stor tro på egne ferdigheter, ser også han alle presseoppslagene om målvakter som Ferguson vurderer. Det er imidlertid ikke noe som plager ham.

– Det er mange spekulasjoner knyttet til min situasjon og andre keepere som media skriver at klubben ønsker å hente inn. Det er imidlertid ikke noe som preger meg, det er konkurranse i hver eneste posisjon i en storklubb som United. Det er normalt at nye spillere kommer inn, og at du må kjempe for plassen din, sier Kuszczak.

Powered by Labrador CMS