– Jeg har blitt en slave

Tomasz Kuszczak med opsiktsvekkende angrep på Alex Ferguson og Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds polske sisteskanse sier han nå er en slave på Old Trafford.

Fjerdevalg

29-åringen hadde nylig muligheten til å dra til Leeds på lån, men Manchester United-manager Alex Ferguson satte foten ned.

Kuszczak har kjempet en tøff konkurranse om keeperplassen i Manchester United etter overgangen fra West Bromwich. Med både Edwin van der Sar og Ben Foster borte fra klubben, hadde polakken sett for seg at han skulle kjempe om en fast plass på førstelaget.

De planene gikk rett i Kuszczaks polske utslagsvask. I stedet er han blitt et fjerdevalg, bak David de Gea, Anders Lindegaard og Ben Amos, og han er det eneste keeperen i A-stallen som ikke har spilt for førstelaget ennå denne sesongen.

Nå frykter Kuszczak at drømmen om å spille i EM på hjemmebaneneste sommer skal gå i tusen knas.

– Vil ikke klage

– Jeg fortalte Ferguson at jeg trenger å spille slik at jeg kan komme inn på landslaget, men det virker ikke som om han bryr seg. Jeg hadde muligheten til å dra på lån til Leeds i to måneder, men Manchester United sa nei, sier Kuszczak i et intervju som er gjengitt i flere engelske aviser.

United-keeperen sier også, pussig nok, at han ikke vil klage, og at han har stor respekt for Ferguson.

– Jeg har stor respekt for Ferguson, for han er en stor manager. Jeg bare håper han lar meg gå i januar, sier Kuszczak.

United har ikke kommentert den polske sisteskansens utspill, men erfaringsmessig pleier Ferguson å ha veldig få problemer med å styre sin begeistring for slike utspill fra spillere.

Powered by Labrador CMS