– Jeg måtte forlate United

Tomasz Kuszczak avslører hvorfor han valgte å dra på utlån.

Publisert Sist oppdatert
Tirsdag ble det klart at den polske keeperen skal stå for Watford resten av sesongen. Nå innrømmer han ifølge Daily Mail at han valgte å forlate de røde djevlene i håp om å få plass i den polske EM-troppen.

– Fortsatt sulten

Polakken har ikke spilt en eneste førstelagskamp for Manchester United denne sesongen. Kampen om å vokte buret på Old Trafford har sjeldent vært hardere og 29-åringen har hele tiden vært bakerst i køen. – Jeg ønsker å ha en fair sjanse til å representere Polen i et Europamesterskap som tar plass i mitt hjemland. Derfor trenger jeg å spille fast førstelagsfotball, så alle kan se at jeg er i form og fortsatt veldig sulten på landslagsspill. – Jeg er takknemlig overfor Watford som har gitt meg sjansen. Forhåpentligvis kan jeg bidra til at laget holder seg i divisjonen, forteller målvakten til UCL London Colney.

– Watford er klubben min

Det at han er nødt til å ta et steg ned i divisjonssystemet var ikke tankene da han tok valget om å gå på utlån. – Jeg tenkte aldri på hvor Watford lå på tabellen i Championsship. Jeg visste at dette er en god klubb og jeg trengte ikke å tenke lenge på å ta valget. – Fotball er min lidenskap, ikke bare en jobb. Det er derfor jeg er her. Watford er min klubb, mitt lag nå, avslutter han.
Powered by Labrador CMS