Klar for Real test

Tom Cleverley håper på å få sjansen til å spille foran bortimot 110.000 tilskuere i Michigan.

Publisert Sist oppdatert

Aldri før har så mange mennesker skaffet seg billett til en fotballkamp i USA. Lørdagens Guinness International Champions Cup-oppgjør mellom United og Real Madrid på Michigan Stadium er omfattet av en kolossal interesse. De 100.000 billettene som ble lagt ut for salg for snart fire måneder siden, ble revet bort i løpet av ett døgn, og siden har ytterligere 9.000 adgangstegn blitt gjort tilgjengelig. Samtlige er nå utsolgt og dermed er man garantert publikumsrekord når de to europeiske storhetene møtes til lagenes tredje og siste gruppespillkamp, en kamp som kan sende United til finale i Miami natt til tirsdag.

– Vi vil helt til topps

Og finale er nettopp hva Tom Cleverley ønsker å avslutte årets sommerturné med.

– Vi har veldig lyst til å vinne denne turneringen for å gi manageren en god start, sier han til ManUtd.com.

– Vi er ute etter å bygge opp selvtillit, og det vil vi etter seire over toppkvalitet som Roma og Inter. Forhåpentligvis klarer vi å gjenta det mot Real Madrid. Jeg gleder meg og håper på å få ta del i det, sier han, og føler at formen er på god vei.

– Formen er i anmarsj

– Alle følte at vi kunne  ha spilt bedre mot Roma, men spilleforholdene var alt annet enn enkle. Jeg synes vi var bedre mot Inter og vi er i ferd med å bli vant til det nye spillesystemet. Vi er også i ferd med å få opp formen, og det er godt å ha fått med seg fem av seks poeng.

To av poengene ble hentet mot Inter, da 0-0 ved full tid ble til 5-3 etter imponerende fulltreffere i straffekonkurransen,  hvor Cleverley var en av eksekutørene.

– Fortjent seier

– Joda, så humøret er på topp. Det ble flere minutter i beltet og vi vant. Det var to velorganiserte lag og vanskelig å bryte ned forsvarene. Likevel synes jeg vi gjorde nok i 2. omgang til at vi burde ha vunnet kampen allerede da.

– Vi hadde trent på straffer på forhånd, og det betalte seg med fem sikre og gode skudd. I tillegg var David de Gea veldig nær ved å redde et par fra dem, så vi er veldig godt fornøyde, avslutter Uniteds #23.

Powered by Labrador CMS