– Stengte twitter-kontoen

Tom Cleverley har fått nok av hetsen han får på Twitter. Nå er kontoen hans deaktivert.

Publisert Sist oppdatert

United er i hard vind for tiden, og noen får høre det mer enn andre. Tom Cleverley er en av de som har fått skylden for mye av problemene på midtbanen til United, og på Twitter er ikke folk redd for å si hva de mener.

For en ukes tid siden, ble hashtaggen #AskCarrick promotert, for at folk skulle sende inn spørsmål til Michael Carrick. Mange tok muligheten til å latterliggjøre Cleverley i spørsmålene som ble sendt inn, og i ettertid har hetsen fortsatt.

Det har nå ført til at midtbanemannen har valgt å stenge sin Twitterkonto, så fra nå av får du ikke flere oppdateringer fra @tomclev23.

– Jeg føler at jeg blir gjort til syndebukk. Noen i mediene har inntrykk av at jeg ikke gjør nok for laget. Ikke misforstå meg, jeg vet at jeg kan gjøre det bedre, men folk gjør et stort poeng ut av at jeg ikke scorer mål, noe som ikke nødvendigvis er min første jobb i laget, sa Cleverley.

Cleverley har scoret et mål i løpet av sine 21 kamper i Premier League og Champions League denne sesongen, og han har ikke hatt noen målgivende pasninger. Som regel har han spilt i en tilbaketrukken rolle der han, i følge seg selv, ofte havner «under radaren».

I et intervju med Oliver Holt, fra the Mirror, sa han nylig at han ønsker å bevise for kritikerne, at han er god nok for United.

Powered by Labrador CMS