– I want you in my house

Med de ordene fikk Thomas Sporsheim Brian McClair og flere andre United-helter til Ålesund kommende helg. Les mer om kampen og arrangementet her.

Publisert Sist oppdatert

David May og Pete Boyle var på Sunnmøre i fjor.

Det skal de også i år, men denne gangen får de selskap av Ronny Johnsen og Brian McClair på arrangementet som går av stabelen på Bergsøy og i Ålesund 28. og 29. september.

– Det ble en kanonsuksess i fjor og vi satser på å gjenta det i år. Jeg er veldig begeistret over å få med Ronny Johnsen og Brian McClair hit i år sammen med David May og Pete Boyle. Jeg traff McClair i Oslo i forkant av kampen mellom Vålerenga og United i august. Det startet med en klønete invitasjon da all engelskkunnskap datt ut av hodet og jeg sa «I want you in my house». Men det brakk isen og etterpå fikk vi god kontakt. Han var positiv til programmet. Og vi ønsker alle United-fans velkommen til Sunnmøre denne helga, sier en av arrangørene, Thomas Sporsheim, til United.no.

Fredag 28. september vil de involverte spille en oppvisningskamp mellom Bergsøy XI og United XI.

Les mer om det arrangementet her.

Lørdag 29. september blir det stor fest med United-gutta på Toldboden i Ålesund. Arrangementet skjer i forbindelse med Uniteds kamp mot Tottenham, og det vil bli anledning både til å treffe gutta samtidig som de også vil svare på spørsmål fra salen.

Les mer om det arrangementet her.

Powered by Labrador CMS