Mengi med ny langtidskontrakt

Den talentfulle forsvarsspilleren Teden Mengi har skrevet under på en ny kontrakt som binder ham til Manchester United til juni 2024.

Publisert Sist oppdatert

Partene har også en opsjon til å forlenge kontrakten med ytterligere ett år.

Selv om kontraktsforlengelsene til de unge akademispillerne er et resultat av en langsiktig satsing, kan ingen beskylde den nye fotballdirektøren John Murtough for å ligge på latsiden.

Mengis nye kontrakt med United kommer kort tid etter at også Hannibal Mejbri og Anthony Elanga fornyet sine kontrakter med United.

PÅ TRENING MED A-LAGET: Teden Mengi i aksjon på trening med Bruno Fernandes i september. Nå har unggutten skrevet under på en ny kontrakt som varer helt til juni 2024.

Mengi, som for tiden er på lån til Wayne Rooneys Derby County, har vært i United-akademiet siden han var syv år gammel, og debuterte for førstelaget sist sesong i Europa League-kampen mot LASK Linz. .

18-åringen ble også en del av førstelagstroppen i starten av denne sesongen, og er et nytt bevis på at det gror svært godt i de yngre rekkene i United.

Mengi trente med Uniteds førstelag i høst, men spilte for Neil Woods U23-mannskap før han i januar dro på lån til Derby. 

Powered by Labrador CMS