Syngeseksjonen tilbake

Manchester United skal igjen prøve ut en syngeseksjon, denne gang mot Fulham.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United er en av verdens største fotballklubber, har en av verdens største fanskarer, men stemningen på Old Trafford har blitt kalt et bibliotek. For å endre på dette hadde United et prøveprosjekt, en syngeseksjon, mot Real Sociedad i høst. Dette ble stor suksess og skal nå gjentas mot Fulham.

Dobbelt så mange skal denne gangen fylle syngeseksjonen. Sist gang var det 1400 sangere, denne gangen blir det over 2600.

Det er supportergruppen Fans United som oppfordret til denne syngeseksjonen for å forbedre stemningen på Old Trafford, og Andrew Kilduff sier følgende om seksjonen:

– Det første forsøket ble godt mottatt av klubben, fansen og spillerne som alle snakket om at stemningen ble bedre. Fansen var fantastiske! Eneste problemet var at sangene ikke vandret til andre områder på stadion.

Du kan lese alt Kilduff sier til Manutd.com her.

Phil Neville er også svært fornøyd med syngeseksjonen sist og skriver i et brev som skal gis til fansen før kampen at dette bør bli fast hver kamp. Det er The Independent som skriver dette. Syngeseksjonen blir rett over spillertunnelen i hjørnet av det som tidligere ble kalt J-feltet og K-feltet.

Du kan lese United.nos skribent Eivind Holths opplevelse av syngeseksjonen her.

 

Powered by Labrador CMS