Vervekonkurranse ut september

Kjenner du til Supporterklubbens lokalavdelinger? Vi inviterer til interne lokaloppgjør med flotte premier.

Supporterklubben har per i dag 41 lokalavdelinger rundt omkring i hele Skandinavia. De gjør en kjempejobb med å samle United-supportere på kamparrangementer, men også i det daglige som bindeledd mellom Supporterklubben og medlemmene.

Avdelingene varierer i størrelse helt fra den minste med tre medlemmer opp til den største som har over 1.300. Vi har alle det samme målet, nemlig å øke interessen om og dele vår lidenskap for Manchester United.

Vervekonkurranse

Vi gjennomførte en telling over medlemmer som er tilknyttet de forskjellige avdelingene i starten av måneden og så vil vi gjøre en ny telling ved utgangen av september. Det blir selvsagt premier, både til de største i antall og de med størst økning i prosent. For å hjelpe din lokalavdeling må du altså være medlem i Supporterklubben + tilknyttet en lokalavdeling.

Hvordan blir jeg medlem?

Trykk her eller på «Bli medlem» i toppmenyen og velg ønsket medlemskap. Du kan bli «digitalt» medlem for 250,-/år eller «premium» medlem for 350,-/år. Som Premium-medlem vil du få medlemsbladet, United-Supporteren, hjem i postkassen mens digitale medlemmer kan lese bladet digitalt.

Hvordan knytter jeg meg til en lokalavdeling?

Fremgangsmåten er den samme enten du er nyinnmeldt eller har vært medlem en god stund. Trykk på navnet ditt i toppmenyen og deretter «Endre lokalavdeling» i menyen.

Velg din nærmeste lokalavdeling i listen som kommer opp, og det er det!

De 10 største avdelingene per 28. august:

RED ARMY OSLO
RED ARMY BERGEN
RED ARMY TRONDHEIM
RED ARMY TROMSØ
RED ARMY INNLANDET
RED ARMY SARPSBORG
RED ARMY SANDEFJORD
RED ARMY MOSS
RED ARMY ÅLESUND
RED ARMY MOLDE

De 10 med størst økning i prosent per 28. august:

RED ARMY GUOVDAGEAIDNU/KAUTOKEINO
RED ARMY FAUSKE
RED ARMY VADSØ
RED ARMY NORDREISA
RED ARMY GØTEBORG
RED ARMY ULSTEINVIK
RED ARMY ODENSE
RED ARMY STOCKHOLM
RED ARMY HORTEN
RED ARMY LOFOTEN

 

Det siste året har mange nye avdelinger kommet til samtidig som noen også har forsvunnet. Du finner til en hver tid en oversikt over aktive lokalavdelinger her. Der kan du se på kartet og gå inn på hver enkelt avdeling for å se kontaktpersoner og treffsted.

 

Finner du ikke en lokalavdeling i nærheten av der du bor? Kanskje du kan tenke deg å være med og dra i gang en lokalavdeling på ditt hjemsted? Send i så fall en e-post til medlem@united.no, med opplysninger om deg selv, som alder og hvor du bor, og i tillegg gi en kort redegjørelse for hvilke idéer du har for sosiale aktiviteter i ditt nærmiljø.