«United til Norge» – 25.000 billetter solgt!

Dame- og herrelaget kommer til Norge. På vår «landingsside» finner du løpende oppdatert informasjon.

Oppdaterte salgstall er at herrekampen har rundet 20 000 og damekampen 5 000 solgte billetter.

Ole Gunnar Solskjærs utvalgte møter Kristiansund på Ullevaal stadion tirsdag 30. juli klokka 19, mens kvinnelaget møter Vålerenga på Intility Arena onsdag 31. juli klokka 19.

Besøk siden "United til Norge"

Det ordinære salget av billetter er startet til både herre- og damekampen.

Vålerenga – Manchester United Women
Intility Arena, onsdag 31. juli klokka 19.00

Vi skal fylle Intility Arena og skape historie – målet er over 10 000 tilskuere. Vi håper flest mulig blir med på dette. Mandag morgen 27. mai var det solgt 3.500 billetter til kampen.
Supporterklubben har 50% rabatt på billetter til våre medlemmer (knyttet til hele den ene kortsiden). Andre billetter er selvsagt også tilgjengelig.

Manchester United – Kristiansund
Ullevaal stadion, tirsdag 30. juli klokka 19.00

Supporterklubbens rabatterte billetter i felt 228, i Bendit-svingen, ble utsolgt i løpet av de første to timene etter at forhåndssalget startet fredag.
Det er nå solgt 20.000 billetter til kampen. La oss fylle Ullevaal!
Besøk siden "United til Norge"

Supporterklubben har startet planlegging av ulike arrangementer i Oslo disse dagene. Det hjelper litt at klubben var på Norgesbesøk for bare to år siden, men samtidig er det mye som skal på plass.

Det vi kan avsløre allerede nå er at vi legger opp til et «United-vorspiel» på Scotsman, Karl Johan mandag 29.juli – med quiz, gjester og konkurranser utover kvelden. Vi jobber også med ulike stands disse dagene slik at det skal være mulig å få kjøpt seg nye drakter og andre United-effekter.

En av suksessene fra 2017 var at vi hadde flere fotballaktiviteter på våre stands og dette vil vi også prøve å få til denne gangen.

Men som sagt, vi er enda i startfasen av vår planlegging. Sett av plass i kalenderen, kjøp kampbilletter og bli med på moroa!

Alt av ny informasjon ifm. kampene vil du hele tiden kunne følge på vår side «United til Norge».