Rekordsalg av trøyer

-Det trykkes, brettes og pakkes trøyer nær sagt døgnet rundt på kontoret, sier Bernt Hjørnevik. – Tre trøyelanseringer på en måned er ny rekord, men vi har god kontroll, så langt.

Det startet med hjemmetrøyen og mange hundre trøyer har funnet sitt gode United-hjem etter at denne ble lansert tidlig i august. – Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på hjemmetrøyen da det viste seg at de verste buss-sete bildene hadde vært noe i overkant dramatiske….

– Det vi var mest spente på var selvsagt tredje-trøyen som er i salg fra i dag, tirsdag 15. september. Sebratrøye, fengselstrøye og Fisherman Friends-reklame er noen av de gode beskrivelsene, men sannheten er at medlemmene så langt har tatt veldig godt imot denne noe uvanlige United-trøyen. – Det er helt klart at Adidas utfordrer oss fotballsupportere med et slikt design, men så langt virker det som om trøyen treffer ganske mange hjemme, og at det nok blir en type kult-trøye som vi med jevne mellomrom er vant til å se fra utstyrsleverandører

Hvilken spiller skal jeg ha på ryggen?
Det trykkes navn og nummer på rundt 85% av trøyene i vi selger, og i en fase før endelige tropper er bekreftet er det av og til et lite sjansespill å velge riktig spiller. – Vi advarte mot nummerskifte for Mason Greenwood i hele sommer, og så skjedde også. Med de opplysningene vi sitter på nå er at spillerne som nå er i klubben vil beholde de numre de har nå. Overgangsvinduet stenger ikke før 5. oktober og forhåpentlig blir det både kjøpt – og solgt – spillere før den dato. Derfor vil ikke den endelige spillertroppen for sesongen 2020/21 være klar før vinduet er lukket igjen.

Forskjellig design på trykket
I jungelen av trykk er det også viktig å vite forskjell på Premier League-trykk (brukes i alle PL-kampene) og Cup-trykk/MUFC-trykk (som brukes i alle andre turneringer enn PL) – Cup-trykket fikk nye fonter denne sesongen og vi har sett en økende interesse for dette designet den siste måneden. Vi har bestilt inn flere spillernavn i cuptrykk til hjemme-og borte-trøyen, og forhåpentlig har vi det i slutten av inneværende uke.

Dametrykk

Leah Galton-trykk på trøyen?

-Vi har nå fått inn trykk til seks av damelagets spillere til hjemme- og borte-trøyen. Her kan du se hvilke spillere som er tilgjengelige.  Vi trykker på damemodellene (replica og autentisk), og den vanlige replica-modellen. Dersom det er andre spillere du  ønsker gi oss beskjed via kontaktskjema, og vi skal se hva vi får til.

Cup-trykk til flere av spillerne
Hele 17 av førstelagets spillere kan du nå velge med Cup-trykk fonter på trøyen. Her kan du se hvilke det er snakk om, og du kan også bestille.

Her kan du bestille alle trøyene.