vi sender ut varer fortløpende

Tidsfrister for å få varer frem til jul er nå utgått.

Supporterklubben er helt ajour med innkomne bestillinger og sender ut nye bestillinger samme dag, eller seinest dagen etter, de er mottatt. Bestillinger som komme inn i julen, vil bli sendt ut mandag 28. desember

Har du bestilt fra oss?
Som alle andre nettbutikker har også vi hatt en flott økning i omsetning i november og nå i desember. Alle bestillinger som har kommet inn til oss er sendt ut herfra.  Som dere kanskje har lest har både Bring og Postnord særdeles travle dager, og begge melder om noe forsinkelse. De av dere som venter på pakker (mypack collect) skal ha mottatt en sporingsmelding. Der kan dere følge med hvor pakken befinner seg. Vær snill og hent pakken så snart som mulig når du har fått hentemelding, da mange utleveringssteder ‘drukner’ i pakker for tiden.

Gavetips
Det er selvsagt spillertrøyene som har vært bestselgeren nå til jul, og vi har ennå rikelig med trøyer i alle størrelser av hjemmetrøyen på lager. Når det gjelder borte- og tredje-trøyen begynner disse å bli utsolgt. Noen størrelser vil vi få påfyll av, mens andre vil være utsolgt over lengre tid. Følg med i nettbutikken for status.

I år har det også blitt laget en kalender Deluxe-utgave for 2021. I denne kalenderen er det forskjellige plakat-motiver, og bildene er perforert slik at du kan rive dem av kalenderen og henge dem opp/ramme dem inn.

Nye produkter som vi har fått inn i desember finner du under nyheter

Ellers er det flere spennende produkter i luer/caps/hansker-kategorien og i krus/glassvare.

Trenger du lesestoff i julen kan du nå lese deg opp på Beckham, Cantona, Solskjær og Uniteds kampprogrammer. I høst har det kommet ut bøker som omhandler disse spillerne/temaer og bøkene finner du i denne kategorien.

 

Velkommen til vår nettbutikk også i julehelgen, og husk at du må logge inn for å få medlemspris.