Du rekker ennå å bestille til jul

Det er travle dager på Supporterkontoret i Bergen. Det nærmer seg den store julegave-dagen, og mange kan glede seg til United-effekter under treet. Har du ennå ikke fått bestilt, fortvil ikke – du har noen dager til på deg.

For at vi skal rekke å sende din bestilling innen Postens frister for levering til jul, må vi ha din bestilling senest midnatt følgende dager:
Ditt postnummer Frist
9500-9999 15. desember
8000-9499 16. desember
7000-7999 17. desember
6800-6900 18. desember
6000-6799 17. desember
0000-5999 18. desember

 

Kraftig økning

– De siste ukers gode resultater har gitt medlemmene ny optimisme og det ser vi på bestillingene som strømmer inne, sier Stig Ersvær, som er ansvarlig for effekt-salget i Supporterklubben.   – Daglig sender vi ut hundrevis av pakker til medlemmer rundt om i det ganske land. Som vanlig er det hjemmetrøyen som er bestselgeren. I tillegg selger vi selvsagt mye annet til jul. Krus og glass, adidas-produkter og sengetøy, tepper og håndkler er blant de mest populære gavene som finner veien til de tusen hjem. – Vi er en god gjeng som står på nå i innspurten for å sendt ut alle pakkene til dere, og vi skal love at vi skal få ut alle bestillingene som kommer inn i henhold til tidsfrist.

Populært med navn på trøyen

Som alltid er det veldig mange av de som bestiller trøyer som skal ha navn og nummer på trøyen sin. – Denne sesongen har det vært relativt jevnt med hvem vi har trykket mest av på trøyene, men i de siste ukene er det en klar økning i Rashford-bestillinger, sier Stig. Spissen er i sin livs form og det merker gjengen på kontoret. – I tillegg til Rashford, er James, Wan-Bissaka, McTominay og Martial blant de mest populære. – Også unggutta som banker på døren til førstelaget har begynt å bli populære. Spesielt Mason Greenwood er i skuddet for tiden, og kanskje den med størst økning i høst. Og mange av dere ønsker også 20 SOLSKJAER på trøyen – som en hyllest til manageren som forhåpentlig klarer å manøvrere United-skuten oppover på tabellen. – Det er sjelden vi har trykket managerens navn på trøyene vi selger, men helt siden Ole Gunnar kom, har dette vært etterspurt, avslutter Stig

Så er du fremdeles på jakt etter flotte United-gaver under treet,  sjekk fristen  over – og send avgårde bestilling!