ethanennis120322

U18: Avgjorde mot Sunderland – har scoret fem mål på sine tre siste kamper

Publisert Sist oppdatert

Det var ingen stor fotballkamp vi fikk servert da U18-laget vant 1-0 borte mot Sunderland.

Ethan Ennis scoret kampens eneste mål, og den tidligere Liverpool-spilleren har nå scoret halvparten av Uniteds ti mål på de tre siste kampene (han scoret to i 5-5-kampen mot gamleklubben Liverpool, og to i 4-1-seieren mot Leeds).

United manglet en rekke spillere fordi de er opptatt med landslagsoppdrag.

travisbinnion090322
U18-TRENER: Travis Binnion.

Ennis igjen

Det tok litt tid før noe spennende skjedde på Academy of Light.

United var det klart beste laget, men skapte mest småsjanser og nesten-sjanser, og det så en stund ut til at det skulle bli en målløs førsteomgang.

Formsterke Ethan Ennis ville det annerledes. Etter en svak Sunderland-klarering plukket Ennis opp ballen litt ute mot venstre, og han gikk innover med ballen, og skrudde ballen inn i hjørnet med et lekkert skudd.

1-0 til United, og det var også pauseresultatet.

oyedeleennis120322
SCORET IGJEN: Ethan Ennis (til høyre), her fra kampen mot Liverpool. Maxi Oyedele (til venstre av United-spillerne) var en av spillerne som gikk glipp av torsdagens U18-kamp på grunn av landslagsoppdrag.

Målløs andreomgang

Det skjedde ærlig talt ikke så mye i andreomgangen.

United hadde noen muligheter til å øke, og Sunderland kunne utlignet også, men 1-0-seier til United var egentlig en god refleksjon av hvordan kampen var.

Travis Binnions lag klatret fra 11. plass til 5. plass med denne seieren, og de har også spilt en del færre kamper enn de fleste lagene rundt dem på tabellen.

Sunderland 0–1 (0-1) Manchester United

U18 Premier League
Academy of Light

G Hugill

Mål: 0-1 Ethan Ennis (40.).

Manchester United: Eric Hanbury – Willy Kambwala, Rhys Bennett, Sonny Aljofree, Logan Pye (Sam Murray, 62.) – Omari Forson, Finley McAllister (Ruben Curley, 46.), Marc Jurado, Ethan Ennis – Joe Hugill, Manni Norkett (Marcus Lawrence, 61.).
Ubenyttet innbytter: Tom Wooster.

LIVE:

Her kommer de viktigste oppdateringene fra torsdagens kamp mot Sunderland.

1: Kampen er i gang!

3: Været er ikke det beste i det nordøstlige England, men det er ikke nødvendigvis noe som vil prege kampen altfor mye heller.

10: Ikke så mye interessant som har skjedd hittil. Rolig åpning.

11: Første sjanse. Et Sunderland-hjørnespark heades et godt stykke over.

15: Sunderland-keeperen feilberegner et Jurado-frisparkinnlegg litt, men det ble aldri farlig av den grunn.

16: Bra United-angrep. Norkett viste både tempo og kraft før han slo ballen lavt innover mot Forson, som hoppet over ballen slik at den endte hos Hugill. Hugills skuddforsøk mot gamle lagkamerater er litt for tamt, dessverre.

22: Sunderland har slitt med Forson det siste minuttet. Først hadde han et skuddforsøk keeper måtte redde, og så er han med på å skape et vedvarende press i etterkant. Ender med et innlegg til Norkett, som ikke treffer skikkelig, og ballen går ufarlig inn til keeper.

29: Kambwala har startet bra på høyrebacken, med noen fine offensive raid. Skaffet nå et hjørnespark. Forsons hjørnespark ble headet ikke så langt utenfor av Marc Jurado.

30: Ethan Ennis tvinger frem en redning med et skudd fra like utenfor sekstenmeteren.

40: MÅL! Ethan Ennis! Han er i scoringsform. Får ballen litt ute mot venstre etter at Sunderland ikke får klarert skikkelig. Går innover og skrur ballen inn i hjørnet med et vakkert skudd!

Pause.

46: Andre omgang er i gang.

46: BYTTE: Finley McAllister kom ikke tilbake på banen til den andre omgangen. Har blitt erstattet av Ruben Curley.

51: Forson med et skudd utenfor.

55: Sunderland farlig frempå, men en kombinasjon av godt keeperarbeid fra Hanbury og godt forsvarsarbeid fra Bennett sørget for at situasjonen blir avverget.

59: United lever farlig. Stor sjanse for Sunderland, men skuddet går over.

62: Dobbeltbytte: Sam Murray og Marcus Lawrence inn for Logan Pye og Manni Norkett.

64: Fint United-angrep. Forson og Lawrence kombinerer, og Forson dundrer til fra distanse, men keeper klarer å få slått ballen over.

72: Gult kort på Joe Hugill. Snakket trolig på seg det kortet.

76: Ennis fikk en smell nettopp, men han er oppe på beina igjen.

80: Ennis med god pasning gjennom til Forson, som ser ut til å få en mulighet alene med keeper, men han brukte litt for lang tid der, og en forsvarsspiller får blokkert skuddforsøket.

SLUTT.

Powered by Labrador CMS