– Et helt lag kan forsvinne

United-ekspert tror så mange som 11 United-spillere kan forsvinne i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Evening News sin Uniteds-korrespondent Stuart Mathieson tror David Moyes står foran en solid ryddejobb i sommer.

vidic55
Avtroppende NEMANJA VIDIC får trolig følge av mange andre.

Foruten Nemanja Vidic som allerede har bekreftet at han forlater United ved sesongslutt, tror Mathieson at ytterligere ti spillere kan forsvinne.

– Et trofè er ikke det eneste som vil mangle når Uniteds klubbfotograf samler troppen for å ta det årlige lagbildet. For åtte måneder siden stilte David Moyes til sitt første lagbilde som United-manager. Flankert av Ryan Giggs og Nemanja Vidic. Rundt ham var 27 andre United-spillere.
Når United tar det nye lagbildet i august kan det hende at så mange som 40 prosent av spillerne som utgjorde fjorårets bilde er borte, skriver Mathieson i en kommentar i Manchester Evening News.

Det betyr at et helt lag kan bli borte i løpet av hektiske sommermåneder på Old Trafford.

På bakgrunn av de spillerne Mathieson tror kan eller vil forsvinne i sommer, har United.no satt opp dette laget i en 4-4-1-1 formasjon, med Antonio Valencia som høyreback og Shinji Kagawa i sin foretrukne 10’er-rolle.

Keeper:
ANDERS LINDEGAARD

Mathieson: Har kun startet to kamper under Moyes og David de Gea har etablert seg som et klart førstevalg. Han fyller 30 snart og vil trolig se seg om etter en klubb der han får spille regelmessig.

Manchester United v Norwich City - Capital One Cup Fourth Round
ANDERS LINDEGAARD takker for seg?

Forsvar:
ANTONIO VALENCIA
Mathieson:
Den dalende formkurven til den en gang så imponerende vingen som vant flere priser etter sesongslutt i 2012 fremstår som et mysterium. Har ikke spilt seg til fast plass og det hjelper heller ikke at han må vikariere på høyreback.

RIO FERDINAND
Mathieson:
Har fått få muligheter etter nyttår. Det er trist å se en slik spiller falme så kraftig under David Moyes sitt regime. Moyes ser Smalling og Jones som sitt nye stopperpar og for Rio virker det mer og mer trolig at neste steg blir en pensjonisttilværelse.

NEMANJA VIDIC
Mathieson: Allerede klar for Inter og vil stille til fotografering med sine nye lagkamerater i Italia når United tar neste lagbilde.

ALEXANDER BÜTTNER:
Mathieson: Kjøpt for å gi Patrice Evra konkurranse på venstrebacken, men har ikke innfridd. Moyes ser andre steder etter sin neste venstreback og Southamptons Luke Shaw virker som det mest interessante navnet.

Manchester United v Crystal Palace - Premier League
En æra er over. Rio/Vidic-kombinasjonen er snart en saga blott.

Midtbane:

NANI:
Mathieson: United var villige til å selge ham til Galatasaray sist sommer, men den tyrkiske klubben ville ikke betale åtte millioner pund slik United forlangte. Merkelig nok fikk han en ny femårskontrakt av United, men har fått sesongen ødelagt på grunn av skader. Lite trolig at han får mange sjanser i sesonginnspurten.

ANDERSON:
Mathieson: Allerede utlånt til Fiorentina og det er lite trolig at vi noen gang ser ham I en United-drakt igjen.

Chelsea v Manchester United - Capital One Cup Fourth Round
Stuart Mathieson tror at både ANDERSON og NANI forsvinner i sommer.

RYAN GIGGS:
Mathieson: Kanskje ble det en sesong for mye for Giggs. Han har bare blitt brukt sporadisk og har ikke utmerket seg de gangene han har spilt. Giggs bør imidlertid med på neste lagbilde men da som en del av trenerteamet. En fantastisk klubbspiller som kan bidra med mye i den rollen.

ASHLEY YOUNG
Mathieson: Ryktet han har fått som en som filmer hjelper han definitivt ikke. Vingen som en gang var en bankers i landslagstroppen kan trolig se langt etter en plass i den engelske VM-troppen til Brasil. Har vært mye skadet, men har ikke tatt vare på sjansene han har fått.

SHINJI KAGAWA:
Mathieson: Dette skulle være sesongen der Kagawa skulle vise seg frem etter en noe trøblete førstesesong på Old Trafford, men han har ikke fått det til i United. Har ikke innfridd i tier-rollen og Juan Mata er David Moyes sitt foretrukne valg der nå.

JAVIER HERNANDEZ
Mathieson: Det er interesse for Hernandez over hele Europa og han har ikke startet en eneste ligakamp i 2014.

Manchester United v Swansea City - FA Cup Third Round
Og hva med Chicharito og Shinji Kagawa? Stuart Mathieson tror at begge stikker.

 

Powered by Labrador CMS